![]() |
Korg pa500 Problem
Zdravo Muzicari imam veliki Problem!
Juce sam hteo da probam neki set za pa500 ja ga stavio na load i onda se zakacio i ja ga ugasim i od tada moj pa500 nece vise da se upali. Non stop mu pise loading recourses. probao sam da mu stavim novi OS ali i to nece. on ga instalira ali kad ga opet upalim opet mu stoji loading resources i nece da se makne slika. Pomogni te mi!!!!!! |
a sta mislis da mu loading resurse napravis.Jedno je OS a drugo je RES!
|
Kako to msilis? da ih sastavim ili?
Dodato: DALABU puno TIIIII HVALA uspeo sammmmmmmm hvala ti puno brateeeee |
Pozdrav prijatelju!
Evo ovako,najefikasniji nacin ti je:Media-Preference-tu zatim skines one kvacice sa zastite tvornickih ritmova i zvukova-pa onda Erase-All,s tim da moras oznaciti da zelis brisati SSD memoriju. Na taj nacin brises SVE sa klavijature. Prije toga odes na www.korgpa.com stranicu,i tamo skines najnoviju verziju OS-a i Musical Resource-a. Kad ucitavas novi OS,ugasi klavijaturu,i kad ju palis,drzi zajedno taj gumb za paljenje i tipku Intro1. I to bi bilo to. I jos jedno upozorenje svima,ne samo tebi;;;ne ucitavajte od drugih setova Global,jel radi takvih stvari izmedju ostalih i dolazi do takvih problema. |
Hebiga,dok ja ovo kuckao na mobitel,prijatelj Dalabu me prestigao.
U svakom slucaju drago mi je da si rijesio problem |
Imam sada jedno pitanje sad sam sve uradio i sad mi nema nista na pa500. kad sad stavim set neki on ga primi sve ok ali nece nesto mislim sto sam sve izbrisao .pomoc?
|
napravi kao sto ti je Damir objasnio i bice sve ok! Ali polako i smiri se malo jbg!!!!
|
ljudi sve sam uradio kako ste mi rekli ali nece da mi svira klavijatura stavio sam OS-a i Musical Resource-a ali nema e standart boje i rimovi (fabrickih) svugde mi pice empty = prazno:....
|
Nisi dobro ubacio resurse,probaj ponovo!verovatno ti ne rade ni ritmovi ni boje zato sto nisi to dobro odradio.Meni se desavalo isto da mi izbrise resurse kad nesto pogresno ucitam u klavijaturu pa ne rade ni ritmovi ni boje,onda ucitam resurse,to ti je fajl od stotinak megabajta.
|
Nesta ocito nisi uradio kako treba.
Karticu SD MORAS isformatirati u samoj klavijaturi,Media-Format-Card,tek onda na nju snimaj sve setove i ostalo. I onda kad odes na upucavanje novog OS-a,mora ti sve ispravno ucitat. Al evo,poslat cu ti ja svoj Backup svega,za svaki slucaj |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:47 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org