![]() |
problemi sa PA 800
probao sam prebacit neke ritmove i boje sa prijateljevog PA2XPro, međutim nisam baš bio oduševljen, pa sam probao to pobrisat, pa sam izbrisao neke svoje i tvorničke boje i stilove:mad:
šta da radim??? mogu li to ikako vratit??? šta se desi kad se instalira novi OS??? |
Novi OS i RES i bice kao iz fabrike!!!!Pregledaj forum imas sve objasnjeno.........
|
Mislim da se nisi ni potrudio da prelistas forum, imas odgovore na sva tvoja pitanja!
Mozes da vratis tako sto ces ponovo ucitati Resource, obrisace ti sve u klavijaturi. A kad se instalira novi OS, ne desi se nista, nego samo imas novi OS!:) Dodato: Pretece me dalabu....:) |
ako nije problem da mi samo napišeš kako ću ponovo učitat Recource (onda mi sve vrati na tvorničke postavke????)
imam večeras gažu, pa nemam baš vremena tražit po forumu. ako imaš vremena i volje da mi to napišeš!!!:"> hvala unaprijed!!! |
Sve imas na forumu a idi na Korgov oficijalni sajt skini os i resurse i dobijas i objasnjenje kako,a tu bar ima deset tema o tome,pisalo se puno o tome vec.
|
e, skino sam već, hvala puno!!!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:44 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org