![]() |
Korg tr samplove pomoc hitno
Pozdrav, ima dvi sedmice sto sam kupio korg TR. Problem je sto svaki put kad probam da loadiram samplove za te boje u PCG, pise memory overflow. ja stvarno nezna sta je ovo. kad idem da loadiram PCG file nemam problema, idem na F8 i onda 3 dole na load selected. a kad to probam sa samplove, pise mi memory over flow. imali ikoga sto more pomoc. hvala
|
A imaš li ti memoriju ubačenu u kljavu?
|
ako mu izbacuje odma u pocetku ucitavanja seta to znaci da nema ram u klavijaturi ili ako ga ima nije dobro stavit pa ga ne prihvaca
|
moguce da uopste nemas RAM memoriju u sintu,ili mozda imas RAM od 32mb,a tebi je set veci od 32mb,pa ti trebaju dva slota od po 32mb.kupe te memorije i resio si problem.inace to su ti memorije za stere kompijutere tako da se mozes i njima posluziti,inace to nije skupo,ako ti je za utehu.pozdrav
Dodato: memorije mozes da vidis da li su ti instalirane pri paljenju,ne mogu da se setim da li u donjem levom ili desnom uglu pri paljenju kad ti se pojavi ono naslovno KORG TRTION TR treba da ti pise slot1(32mb) i slot2(32mb),takodje moze da se desi da su ti ubacene memorije od po 16mb.ako ti ne pise nista na tim slotovima onda nemas memorije u sintu.eto...;) |
Trenutno vrijeme na Forumu 15:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org