![]() |
Predlog za upload
Gomila stvari koja se uploaduje vec postoji na ovom sajtu,npr. neko stavi u Rubriku PCG i KMP,Extra gitara a kada skines i otvoris a ono cici ili nebitno neka koja vec postoji u download sekciji.Ja bih samo zamolio ljude pre nego sto bilo sta stave da prvo provere da li vec to postoji i da stave konkretniji naziv materijala,mislim da bi bio sajt pregledniji i konkretniji.Poz svima.:D
|
Slazem se potpuno!
Npr. ritmova i setova za Pa80 ima more, a na setovima samo razliciti nazivi a unutra sve jedno te isto, neki postavljaju samo da bi postavili nesto, ono u fazonu, eto vam kolege ja neznam sta ima unutra, vi vidite....bzvz.... Evo jedan predlog konkretno za Korg Pa seriju: Postoji programcic s'kojim mozes da eksportujes sty, perf, user Pcg, cak i pad u Excel, Text i Html, i lepo kad se postavlja set ili samo ritmovi, mislim na user ili favorite banke, lepo postavis i spisak ritmova tamo u opis, odnosno ga prekopiras tu, da se vidi sta ima unutra. Po meni je mnogo bolje tako, jer ces moci pretragom da pronalazis ritmove po imenima. Jbg, kad nesto postavljamo da se bar malo potrudimo da izgleda lepse, bolje i prakticnije. Dodato: Evo jedan primer kako bi to izgledalo...:) http://www.yu-midi.com/forum/downloa...o=file&id=4200 Dodato: S'tim sto ovo mora da bude u Opisu Fajla da bi bilo ukljuceno u Download-pretragu...;) |
Koji je to program?To bi olaksalo dosta stvari
|
Program se zove PAL File Viewer.
http://www.palibrarian.net/ |
Ja sam mislio za ubuduče kad uploadam neke semplove,u komentare ostavim link za preslušavanje kako ta boja zvuči... i tako za sve boje,evo kod svakog software-a koji sam dosad uploadao,svaki ima sliku da se vidi kako taj program izgleda.
|
To je isto dobro resenje.
|
[quote=vingula;75486]Ja sam mislio za ubuduče kad uploadam neke semplove,u komentare ostavim link za preslušavanje kako ta boja zvuči...
bravo, bas sam to htio reci da bi bilo dobro, za boje snimiti nesto sa tom bojom i da prije nego je netko skine moze cuti kako ta boja zvuci.. to bi bilo odlicno... |
Drago mi je da ima istomisljenika.
|
U potpunosti se slazem.
|
radi se na tome da se cela sekcija ocisti i slozi kako treba s tim da je to jedan OGROMAN posao koji moze malo i da potraje pa cak i onda ce mozda biti duplih stvari. Zato bih zamolio sve koji uploaduju da provere svoj materijal bas kao sto je Svrakan rekao jer ce tako sve biti lakse brze i preglednije za sve nas. I da se ne uploaduje materijal koji je vec skinut odavde a takvoga je jako puno...
pozzzzzzzz |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org