YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Back up od pa 80 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=8196)

mulalic 24.02.2009 10:30

Back up od pa 80

Pozdrav postovane Kolege,

Imam dva pitanja i jednu molitbu, u mom korgu Pa80 ima jedan back up ! i zelio bi da ga vratim na moju flash karticu, kako bi to ja trebo da radim jer stvarno neznam nista oko toga a imam sve moje ritmove sto mi je jedan jaran u radio, a taj jaran vise nije tu !

I kako mogu taj back up da napravi kao set na PA800 sta mi treba sa pa80 da uzmem da mi bude folder na pa800 da mi sve radi ?

Za molio bi vas da li bi ko mogo napraviti ko ritam i boju od izvorne grupe raspjevane meraklije, Bratunacke dimije ?

Jedan mi je kolega nazalost nesmijem dati njegovo ime jer je ovde, i tako je mi on reko jer ga svi znate :) hehe. Al sto mi je dao to je previse, al opet zelio bi da imam otaj moj back up da stavim sa njegovim setom moje boje i ritmove :( jer su za mene previse dobri :).

Eto kolege to je sve od mene, izvinjajem se ako sam stavio ovaj topic pogresno.

Mulalic>:D<

kreso 24.02.2009 12:46

kao prvo, provjeri od čega je to back up. Ako je od FM kartice, isformatiraj karticu i napravi restore podataka na karticu (možeš i na diksete, da sačuvaš za kasnije).
prethodno ako imaš što vrijedno na kartici napravi backup podataka s karice prije nego je isformatiraš.
Taj back Up će ići na Pa800 kao SET, ali malo teže. Sve će ti iz seta prepoznat, no tu još dosta toga fali i morat češ dorađivat i prerađivat jer se Pa800 u mnogočemu razlikuje od Pa80. Možeš iskoristiti ritam, boju, pa i preselit tj učitat sample .. Ali da češ samo stavit set u pa800 i ožeži, zaboravi. U biti on (KORG pa800) će to sve očitat, ali pitanje je kako će to zvučat i koliko će bit upotrebivo.
Imaš na KORGPa web stranici jedan besplatni program koji ti pomaže prekonvertirati bez bola podatke s FMC kartice od Pa80 na Pa800, mislim da se zove Styleconnverter za Pa80. Mislim da radi i za Pa1X i za Pa800.

Treče : Traženi ritam ti neću pravit, jer nemam vremena. Pričekaj možda ti ga netko uploada i stavi u download centar.

A što se tiće tvoj kolege, slobodno ga spomeni nema se čega sramiti, jedino ako nije BANiran.
I na kraju, potrudi se čitljivije pisati, s razumjevanjem.
Naravno, očekujemo da nešto i uploadaš, a ne samo download ako je gorepomenuti set tako opasan kako ti kažeš.

mulalic 24.02.2009 14:27

fala ti na odgovoru, otaj mladic nije baniran jer je dobar prijatelj sa adminima yu-midi, i reko mi i postovacu :) on iz st gallen-a u ch.

A sto se tice ja netrazim samo, dajem isto vec sam dao ovde dvoici kolega moje ritmove pakad budem uspio moj set napraviti za pa800 budi siguran da cu staviti :).

stavicu jedan set sto sam kupio 100 dollara kad je tek korg izaso ! :), pa udrite i vi nesto od mene.

hamso 24.02.2009 18:42

Jel imas ti onaj ritam k.zvuci ako imas to ti je ritam za b.dimije a boja je frula i dodaj jos neku meksu boju i bice nesto slicno a ako nemas taj ritam onda javi i dobices za pa80 ili pa800 poz

max93 17.02.2012 16:23

Imam jedno pitanje vezano za backup!
Kada uradim backup klavijature, da li se cuva samo fabricka postavka ili kompletno sve sa User podacima?
Dodato:
Zanima me kako da posebno sacuvam svoj set (bez fabrickih stylova) i snimim ga na FD?

skoricnik 17.02.2012 16:58

Preko opcije SAVE. Kada pravis backup resursa, onda se snima komplet sve sa fabrikom, a imas posebno i CARD backup za backup kartice.

max93 17.02.2012 17:02

Uspeo, Hvala:)

Trenutno vrijeme na Forumu 11:10

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org