![]() |
Scenje i promena tonaliteta mp3-a
Pozdarav ljudi ,e ovako..... U kojem programu mogu da sjecem mp3 pjesmu,promjenim tonalitet i tako je sacuvam....nabavio sam nekih studijskih matrica pa reko da se za...bavam na svirci malo.pozdravvvv
|
Nisam siguran za menjanje tonaliteta,a za secenje i ostalu obradu mozes da iskoristis Sound Forge 9.0 ili starije verzije,Adobe Audition,a mozes to da radis i u Cubase-u,Sonar-u itd.
Pozdrav!!! |
jel ima neki od tih programa da je free..
|
Audicity je free
|
Ja koristim MP3 cutter, program je free a iznosi 339kb, znaci skida se za cas posla. E sad sto se tice promene tonaliteta, on to ne radi al zato za secenje je super lagan. Samo ukucaj u google MP3 cutter i idi na prvi link.
|
O.K. hvala puno.pozdrav....
|
Program-menjanje tonaliteta
Da ne otvaram novu temu!Interesuje me kako se zove program s kojim mogu promeniti tonalitet pesme?Ovde su kolege pisale za secenje MP3-a,a mene interesuje za promenu tonaliteta?
|
Mozes u Cubase. Moze u druge programe al posto ja koristim Cubase zato pricam za njega.
Otvoris pesmu, kliknes na nju da bude selektirana. Ides AUDIO pa PROCESS i odaberes PITCH SHIFT. Podesis tu za koliko SEMITONES da transponiras. Kliknes na Process i memorises. ;) |
Tonalitet mozes rpomeniti i u Amazing Slown Downer, mislim da tako bese programcic.
|
Tonalitet može da se promeni u skoro svakom audio editoru, ali su svuda rezultati nezadovoljavajući.
Krajnji rezultat Pitch Shifta je je podnošljiv dok se shiftuje za stepen, stepen ipo. Ni ovo nije bajno, ali preko toga baš ne zvuči baš kako bi trebalo. |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:20 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org