![]() |
Boje za psr 8000
Pozdrav svima!
Imali neko kakvih boja za psr 8000 i koje formate moze da cita ? Hvala unaprijed! |
Pozdrav Big Boss :"> dobro nam doso :D
Psr 8000 cita "vic" format ! Imam negde takvih boja i semplova na diskovima, mislim da su iz nekog studija. Postavicu ih cim prije ;) |
1 Privitaka
Bolje vas nashao Mykeli ;)!
Probao sma neke stvari samo sam jedan set nashao sto prepoznaje. Evo postavio sam sliku kako izgledaju ti podaci. Ako na disketi ima ovaj fajl UF_00001.USR onda prepoznaje inace pojedinacno "vic" boje ne prepoznaje ili ja nesto pogresno radim. Inace sa yamahama slabo radim.... Srdacan pozdrav |
Bem li mu misha..
Pazz vako, kako je to na 9000... Imash disk, pa load from disk, pa onda birash usr, i iz njega uchitavash. Tako da, ne moze direktno vic... Ali, ako vec imash vic bez usr-a, mozesh sam da napravish. Npr. Napravish folder Imeboje.usr i u njega smestish samu boju koja treba da se zove Kod:
Ime 00.vic Obrati paznju na naziv vic fajla. Kod:
Ime 00.vic Ime+praznine+00 treba da ima tachno 18 karaktera, i onda dolazi .vic na kraju. e, sad... USERFILE.INI Njegov sadrzaj treba da bude sledeci: Kod:
[TITLE] Ako ubacujesh efekte i setape, i njih morash da urachunash. To ti je to... I da... Verovatno morash da promenish ono 900opro u 8000... :) Naravno, sve je to pod uslovom da su im fajlovi istom formatu... Probaj pa javi... Ako ne uspe, poshalji mi neki od tih koji rade, pa ce izmixujem neshto... Z! :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org