![]() |
Povezivaje Le i PA80 preko midija
Da li se mogu povezat ove dva sinta preko midija s tim da mogu upravljat tranpozerom od PA80 na Lee......
|
A da malo potrazish po forumu pre nego pitash?
A? Bilo je ovo 100%! |
trazio sam ali nisam nasao odgovarajucu temu.....a stvarno mi se zuri pa sam zato otvoro novu temu,....
|
Pa, da...
Lakshe tako, nego potraziti... ;) Mada, moguce i da ti nisi kriv, nego ta tema ima neki "naslov"... Zato i nisi dobio opomenu, niti sam ovo zakljuchao... |
Davno sam imao te dvije klavijature, PA80 i LE...pa mozda malo grijesim...ali koliko se sjecam ne moze (znam za sigurno da sam probao). Jedino mozda pokusaj u uputstvu da procitas mogu li se assignable switches koristiti za to. Opet bi morao sam da pritisces dugme, ali je lakse nego ici u Global.
|
druze sta znaci "assignable switches"''?????
|
Assignable Switches - neznam šta znači u prijevodu ali to imam na Korgu,to služu za više funkcija,znači multifunkcionalne tipke,na tome možeš stavit da u ritmu ugasiš BAS,ili BUBANJ,ACC...LOWER i UPPERE....EFEKTE......!!!
|
ja sam mislio da se moze to preko midija sredit.......ali et nazalost....
|
ti mozes da upravljas transpozerom bojama od le-a ali onda moras da sviras sve na pa 80,tako reci da boje sa le-a sviras na pa80.zato sto je tebi onda pa 80 midi kontroler.za drugacije ne znam:D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org