![]() |
Rcf-art 500
Ljudi sta kazete za ove kutije,hocu da kupim,pa neke savete za njih???Koja im je cena?
|
1100 eura na Novom Beogradu kod ovlaštenog distributera, mada se može dobiti i popust...
Što se tiče kvaliteta sve zavisi od toga za kakve svirke se koristi i naravno ko šta očekuje od kutije! Mi smo prezadovoljni a koristimo ih već treću godinu! Snaga, pouzdanost, kvalitet izrade je sasvim zadovoljavajući, mana je težina i ručke koje su nekako nesimetrično postavljene pa neko kad hoće da ti pomogne u nošenju obavezno zarotira kutiju naopako...;) |
Jel puno da dam 700e sa stalcima,stare oko 3 godine,ocuvane su dosta od jednog mog prijatelja...javi sto pre
|
Mislite li na aktivne art 500 ili na pasivne?
|
ne pasivne
|
Ja sam radio na aktivnim art500 i stvarno su ubice, nikad bolji zvuk nisam imao, mogu da se nadju za 1000e po komadu polovne. Jedina mana im je sto su mnogo teske.
|
I PASIVNE RADE KAO ZVER,samo power mate i da vidis ja kad sam radio kraj sveta razboleo sam se,sada sam pogledao rcf i aktivne i pasivne su iste snage....
|
Jeste samo postoji razlika, ako nisi pevach onda ne znas o cemu pricam;)
|
Kakva razlika,sta hoces da kazes da art 500 pasivne ne rade do j..?
|
Nisam radio na Pasivnim art500 kutijama tako da ne znam, ali znam da su aktivne kutije uvek bolje zato sto im je fabricki posebno podeljeno pojacalo na bas mid tre, a i na aktivnim kutijama se uvek mnogo lakse pevalo nego na pasivnim. Dakle pricam generalno, jer sam radio na mnogim pasivnim i aktivnim kutijama.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:24 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org