![]() |
Tina Ivanović - Bambus
Pozzzz raja mozel mi ko napisat na brzinu akorde za navedenu pjesmu.I ako moza da kaze otprilike koji ritam ide da nebi pravio drugu temu bezveze.Ja mislim da ide TECHNO ili DREAM ako grijesim neka me onda neko ispravi.Hvala......;)B-)
|
Sefe, ne verujem da to iko svira:confused:. Nek oprosti Tina:D
|
nermine postavio sam ritam bambus na yamahinoj download sekciji potrazi
i da mozes disco i techno za tu pjesmu koristiti |
jaoooo napisao bi ti ja akorde ali sto moras gluposti svirat ccc uostalom ne vjerujem da ima vise od 3 akorda hahhahaha
|
neznam zasto morate ljude zezati, ako necete nesto fino napisati, odgovoriti ili pomoci zasto onda uopste odgovarate na postove koji vam se ne svidjaju
ovo se ne odnosi samo na Dellboy nego na sve vas koji odgovarate glupostima na pitanja ljudima kojima treba pomoc |
Evo ovako PLavooki delimicno si u pravu a delimicno ne,slazem se da se ne treba porugavati drugima,ali je cinjenica da vecina trazi akorde za pesme tipa Ginem,ginem da ti skinem haljinu sto susti,tj. pesme od dva,tri plafon 4 akorda kao sto je slucaj i sa ovom pesmom,kada se trazi neka zahtevna pesma ima tu nas par koji odvojimo vreme pa napisemo akorde,ali za ove pesme stvarno nema smisla,ali da pomognem coveku pesma je iz f molla,a da ti bude lakse recicu ti iz iz e molla,imas u pesmi 4 akorda koji se vrte e,D,C,a.
|
svaka cast svrkan
|
kolega plavooko, posto vidim kakve zakljucke o meni donosis recu ti nesto, vidim nisi se davno registrirao. Pa molim te pogledaj malo forum http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=8711 http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=8389 i gledaj pomazem li ili ne. Nije poanta u tome sto je glupa pjesma (pjesma jeste glupa), nije poanta u tome sto ja necu napisati akorde, najmanji problem. Bit je u tome da covjeka moras nauciti kako uloviti ribu, a ne dati mu je. Vec sam negdje pisao osnove harmonije i kako skidati neke lakse pjesme. Pa prema tome imaj razumijevanja pozz ;)
|
bio sam malo duzi post napisao al nemam vremena za raspravljenje, Upravu si Dellboy svaka cast, eto dobio si i THANK YOU od mene
|
nije svrha u tome da se ja hvalim, nego da se sam nauci skidat akorde, u tom duhu kolega Enes i ja smo u tehnikama sviranja mogli napraviti novu temu, Harmonija, slazete li se?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:19 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org