![]() |
one man band problem
instalirao sam omb 7,radi ok.potom sam instalirao yamaha xg soft synth i kada u omb u midi out stavim yamaha xg sve pocinje da secka koci,te se cuje te se ne cuje,takodje mi sad zeza i van basco,zvukovi su lepsi ali i on secka....trazio sam po forumu ovakve teme,pokusao da namestim nesto sam ali ne ide,cackao sam i yamaha xg i omb ali nista.nemam nikakvu klavijaturu,sviram samo na tastaturi,ako neko zna u cemu je problem bio bih zahvalan da mi objasni...pozdrav
|
Pokušaj instalirati ASIO4ALL drivere-ako ih več nemaš!
|
ne ide nikako ni sa tim....svejedno hvala ti,pozdrav
|
Ta 7 je buna bugova pokusaj sa kojom novijom verzijom i nebi smelo da bude problem .
|
e hvala Fico,probacu,imam negde na kompu 10-ku demo,7-cu sam instalirao jer je full,ne secka mi na 30 sec.pozdrav
|
Za pocetak ako nemas sinta dobro je ako si nabavis bar neki midi kontroler od 49 tipki za kucni posao i on odradi sve odlicno .A i cjena mu nije bas tako visok a uvek dobro koristi cak i kad jednom kupis sint .Mnoge stvari se sa kontrolerom brze urade jos pogotovo ako imas neki software uz njega i podesis mu preset .
|
znam to sve,skupljam pare za aranzer neki solidan,psrs500 ili 700 ili pa 50,nego se nerviram jer imao sam omb10 demo na visti,hteo sam 7,ali ne moze na vistu,pa sam se 5 dana njakao oko instalacije xp,jer sam uvek skidao neke zabagovane verzije..nekako instaliram normalnu verziju,pa nemam zvuka,pa trazi drajvere,skidaj,muci se,te ne odgovara drajver,al ajd nekako sredim i to,pa skinem xg soft synth posto ni on nije mogao na vistu jer ga ne podrzava,i instaliram i njega i nakraju pucketa,secka,drnda...poludeo
|
secka i na omb10,kada namestim na midi out yamaha soft synth
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org