![]() |
Izrada novih harmonika u srbiji
Da li netko zna da li tko igdje radi nove harmonike u Srbiji, imao sam u rukama jednu Guerrini President Oru Eleganta koja je rađena u Srbiji i radila je fantastično zanima me tko radi te harmonike i koliko koštaju.
|
Ima odličan majtosr blizu novog sada.
Mjesto Irig.Zove se Stevan Andjić,čini mi se... imam njegov broj telefona ,ako trebaš... |
Ako imaš broj bio bih ti zahvalan , samo da li znaš i cijenu pošto radi harmonike jer ako je to ista kao što sam je ja probao onda nemam zamjerke,jedino sve ovisi o cijeni,ipak kada usporedim 4900 eura + carina + ostalo to se popne na nekih 6-7 tisuća eura,ipak ovako nadam se da je dosta manje.
Čuo sam za nekoga majstora u Beogradu da radi isto ali nemam ni informacije ni kako se zove i gdje živi ni broj telefona,ako šta saznaš javi. pozdrav |
Javi se na PP...
Da ne stavljam broj na forum... |
Novi sam na forumu pa još ne znam dobro manevrirat , malo mi objasni kako idem na pp.
|
Cuo sam da je Dragi Gadzihanac iz Nisa napravio par dobrih harmonika. Izmedju ostalih i Jovici Djordjevicu.
|
Cena takve hrmonike je od 2500-3000e,pa ko voli nek izvoli.Ali se ne moze porediti sa originalom-NIKAKO!Pozzzz
|
Ovo je vec stvar za dikusiju ali medju tim rucnim radovima ima takvih komada da bi gospoda iz Italije dala duplo vece pare da dodju do tih harmonika.Opasne harmonike je pravio pok.Djordjevic i njegove ni slucajno nisu losije od originala.
|
Citat:
poslao sam ti broj pogledaj svoje primljene poruke |
primio sam hvala
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:32 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org