![]() |
KONVERTER ZA BOJE KORG I SERIJE
Da li neko ima nekakav program za konvertovanje boja npr.roland to korg i30,korg to korg itd.
|
Koliko ja znam ne postoji nejedan konvertor za boje.Mislim da to nije nikome u interesu da napravi,jer bi onda svi nabudzili klavijature da zvuche do j..a,a onda bi i prodaja opala.
|
kolega to nevjeujem da postoji za i serije međusobno da ali ostalo.
npr.međusobno i1,i2,i3,i4s,i5s i posebno is20,is30,is50... ali sa rolanda na korga,i ostale klavijature nema šanse to nepostoji. :( ako ti šta treba za iserije pošalji mi mail imam svega. :wink: i kao prvo htjeo bih to poslati na upload ali još nisam shvatio kako se to radi jer nemogu ništa poslati već sam pokušavao tisući puta pa neide. :oops: moj mail: tomy_sb@net.hr |
Jarane, is20 i is30 koliko je meni poznato, to ne postoji! :D
|
Ne postoji konvertor boja, i nemoguće je takvo što i sprovesti jer se radi o različitim sintezama zvuka.
No zato postoji sampler, pa ako ti se neka boja s druge klavijature sviđa sampliraj je i to je to. Naravno nije to sad 100 % točno, ali donekle je ista. Uvjete za ovakove igru je da i tvoja klavijatura posjeduje sampler u sebi. @ cevap "Znalac" KORG-a je valjda mislio na is35 ili is40 kad je spomenuo is20 i is30. Ajd, još bi mu proguto is30 kao i 30 (kao omaklo mu se S kao tipfeler), ali is20 nema šanse :wink: |
hahahahahaha koji zaj....da is35 is20 ne postoji pobrkao sam mislio sam nešto drugo napisati ali nema veze de jel može neko objasnit kako da uploadujem nešto.
Jel neznam. |
ne evo opet sam se zajebo ne is35.JOooooooooooooooooooooooooj! :oops:
|
:lol: :lol: :lol:
Nisi se zahebo :wink: KORG is35 postoji. Upload-aš file u download sekciji na sljedeči način. 1. Registriraš se 2. Otiđi u browse i sa svojg kompjutora pošalji upload file koji si predhodno kompresiro u neki kompresor tipa ZIP, RAR ili ARJ i sl. I to ti je to. Pitanje je samo da li pojedinoj sekciji kao SUPER ČLAN i SUPER RITMOVI imaš pristup, ali materijale možeš upload-ovati i na osnovni download centar. |
ej hvala skužio sam hvala kolega! :lol:
|
Nema na čemu. I drugi put 8)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org