YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   korg pa80-midi (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=6686)

adnan93 15.11.2008 18:36

korg pa80-midi

ovako,novi sam na ovom sajtu.imam kurzweil k2500 i korg pa80.sa korgom imam problem,probali smo ubacivati midi fajlove preko diskete,ali kad ga pokusamo otvorit.javlja da je greska..da li mozda treba neki program ili kabl???unaprijed hvala:">

caka012 15.11.2008 18:42

Adnane, na pogresno mesto si postavio temu, trebalo je to da stavis u sekciju KORG.

adnan93 15.11.2008 18:46

aa

Citat:

Originalno postovano od caka012 (Post 58336)
Adnane, na pogresno mesto si postavio temu, trebalo je to da stavis u sekciju KORG.

izvinjavam se

Zlatek 15.11.2008 18:58

Netrebaš ni kabel, a ni nikakav poseban program.Provjeri samo da ti je midi-file stvarno midi i da mu je nastavak mid. jer je vrlo lako moguče da si ubacio file sa nastavkom kar. pa bi zato moglo dolaziti do problema.Ako midi file radi na kompu morao bi raditi i u klavijaturi

ROBOT 15.11.2008 19:00

ovo je slucaj za ALIXa on ce ti naj bolje da odgovori !!!!:D

adnan93 15.11.2008 19:04

Citat:

Originalno postovano od Zlatek (Post 58341)
Netrebaš ni kabel, a ni nikakav poseban program.Provjeri samo da ti je midi-file stvarno midi i da mu je nastavak mid. jer je vrlo lako moguče da si ubacio file sa nastavkom kar. pa bi zato moglo dolaziti do problema.Ako midi file radi na kompu morao bi raditi i u klavijaturi

pise da je midi,prepozna je u klavijaturi,i pise da je .mid ali kad pretisnem dugme za load ili save javlja gresku,pa sam je odnio kod profesora da on vidi!!ali vidim da ovdje puno vise znate

caka012 15.11.2008 19:15

Ako ubacujes sa flopy diska midi fajl, postoji mogucnost da ti ne valja flopy. To moze da se desi i kad je nov, prebaci sa compa na drugi flopy, pa probaj ponovo.
Setih se, da nisu mozda zipovani, pa da treba da se raspakuju?

adnan93 15.11.2008 19:21

Citat:

Originalno postovano od caka012 (Post 58346)
Ako ubacujes sa flopy diska midi fajl, postoji mogucnost da ti ne valja flopy. To moze da se desi i kad je nov, prebaci sa compa na drugi flopy, pa probaj ponovo.
Setih se, da nisu mozda zipovani, pa da treba da se raspakuju?

nisu zipovani,a mozda je do flopyja,u svakom slucaju hvala,ako jos neko nesto zna oko ovoga neka mi javi..

adnan93 15.11.2008 22:06

Citat:

Originalno postovano od Zlatek (Post 58341)

ovako:neki su fajlovi bili kar a neki mid,ove sto su kar promijenio sam ih u midi,a kao midi mi radi na kompjuteru samo na korgu nece.jel problem sto je mijenjano????

skoricnik 15.11.2008 22:16

Koju gresku javlja kada pritisnes LOAD?

Pritisnes dugme PLAY na Seq 1/2 i svirace ti...

Trenutno vrijeme na Forumu 08:19

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org