![]() |
KORG vs JAMAHA
pomozite svima koji su u dilemi.
najbolji KORG vs najbolja JAMAHA najnoviji KORG vs NAJNOVIJA jamaha naajstariji KORG vs najstarija JAMAHA prednosti i mane KORG prednosti i mane JAMAHA itd.. greske i poboljsanja vasa zapazanja.. svima ce dobro doci.. zalepite temu ako vec nije bila slicna. svako dobro |
Hehehehehehe. Shvaticemo ovo kao zajebanciju :)
|
aj ja mislio ozbiljno..sta je bilo?
|
Da, zajebancija. Svi znaju da je Yamaha zakon.
Lepo sam rekao, bice ovde ljudskih zrtava vise nego u periodu 1941-1945. |
ne ne ne...znaci ne ova je bolja ova je losija...
nego recimo ti imas jamahu i kazes sta nije dobro..ovaj sa korgom kaze sta njemu nije dobro... a ne da on tebi kaze klav ti je s*anje. |
Ma znam, zezam se, nego predpostavljam na sta ce ovo da izadje..
Pa da pocnemo:Oduvek sviram Yamahe, mada sam pomalo cackao i Korga, (PA80). Imam utisak da je PSR serija mnogo jednostavnija za upotrebu, tj. brza za reagovanje u realnom vremenu, na svirci. |
Auu gibanica kakvu temu si sad otovorio.Ili ces mi pomoci oko dileme ili ces napraviti svadju ;))
|
Tema ide u LOCK!!!
Molim te Gibanica još jednom,SMIRI SE ČOVJEČE... Ako ne znaš šta bi radio u slobodnom vremenu ili šta da pišeš u temama nemoj raditi ništa nego da ovakve stvari otvaraš!Pa pobogu čovječe stalno neku svađu klepneš dok šta napišeš...Zadnja opomena kolega i dobićeš karton...Pozdrav! |
svirac pa ti rezimiraj pa odluci..
ne bi voleo da se niko posvadja..al uvek ja 1. naje*em kako god okrenes..=)) |
hahahaah znao sam!! lepo sam rekao.
sta sve ljude ne vredja danas jbt. ja cu da se isclanim iz ovog udruzenja pa ste mirni |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:01 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org