![]() |
Operacija trijumf...??
...da ne ispadne da budem uz mog drugara, uz to je i iz (kazi ga) mog mesta (veoma blizu), ali Djole je moj favorit...
Hvala Bogu da je proso, a bio je na listi za "svojoj kuci", sto bi bila velika steta... Coveka ne poznaju, i ne znaju kako radi poso uzivo...Uaaauuuuu!!!! To sto mu daju takve pesme je grozno.... Ipak ispade da sam za njega... A i jesam jer ga mnogo dobro poznajem.... Tu je cela bivsa Yuga, pa bi lepo bilo da se javite....!!! |
Hajd opet mykeli, al' polako da te razumijem, danas se nesto glupo osjecam.
|
Ja nisam nista skonto.
|
ja ja tako je i mi isto
|
Cek, pa vi sa strane (preko "bare" nista ne pratite...), heheh....
Postoji emisija na B92, koja sakuplja mlade talente koji pevaju Zabavnu muziku ali sa velikim Z... Nije to Pink i Grand, daleko ga bilo... Ovo su talenti koji bi trebalo da uspeju malo dalje nego sto radi Sasa Popovic... U svakom slucaju, izguglajte malo Operacija Trijumf pa ce vam biti malo jasnije.... |
Sasa Popovic sve sto radi radi iz svoje koristi tako da njega uopste nije briga ko ce gde da dogura ;)
|
|
###Sasa Popovic sve sto radi radi iz svoje koristi tako da njega uopste nije briga ko ce gde da dogura###
100% se slažem...Nema većeg seratora od Saše Popovića... A još kad sam čuo da je "najuspešniji" urednik,producent i "KOMPOZITOR" (?!?) onda sam ustanovio da nešto nije u redu s ovim svjetom... MIKI a šta mu ga dođe ta rječ TRIJUMF? |
sasa popovic lopov! nabite ga na nenamascen kolac kolac!!! I sasu dragica isto!!! inace dragica sam video na podbari u dzipu kako se ljubi sa oljom balasevic. ova vara muza sve u 16!! izgleda da voli bradate..
|
MIKI a šta mu ga dođe ta rječ TRIJUMF?[/quote]
Koliko ja znam TRIJUMF znaci pobjeda tako nesto u tom smislu :confused: |
Trenutno vrijeme na Forumu 05:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org