YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Muzički Software (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Program za midi (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=6301)

Cheki88 20.10.2008 04:46

Program za midi

Ljudi interesuje me da li postoji program za pustanje midi fajlova koji radi na principu van basca(da mogu da iskljucim neki instrument, bubanj na pr. i da vezbam tako), ali da mogu da menjam boje klavijature, basa i td. i da midi fajl zvuci malo vise kao na klavijaturi tj. uzivo odsvirano.... Hvala u napred! ^:)^

tranzit 20.10.2008 11:02

A sta ce drugi program kad ce Van Baso to da uradi odlicno ? Problem je samo koje sounde svira Van Basco. E to treba da nabavis. Neki sotver GM instrument veceg kvaliteta, a ima ih i boljih od hardver instrumenata i onda to spojis preko virtualnog Midija kao sto je Midiyoke ili jos bolje preko Loopbe sa Van Bascom i... bacis klavijaturu.

Cheki88 21.10.2008 02:37

Joj reci neki dobar Gm software Inst. ako znas molim te, ja sam skroz ne upucen u to!

gibanica 21.10.2008 10:12

imas STW ali nemas tekst,to je vise za pravljenje i preradu,al moz da menjas instr. ja imam na Soundblaster Live kartici jedan program kao karaoke,do duse opet nema teks ali imam listu farbi i menjam ih kako ocu ukljucujuci i ritmove. to dobijas uz SB Live zvucnu kartu. nije lose. al bolje skini stajlvorks i cao.

yamahapassion 21.10.2008 18:45

Ja sam to donekle resio sa programom OMB, koji sam povezao sa Vsamplerom, a mozes da ga povezes i sa FM8, za druge ne znam, nisam probavao. I tamo imas funkciju karaoke, ucitas pesmu koju zelis, a MIDI instrumente zamenis sa semplovanim instrumentima kanal po kanal, kako ti ide na output-u karaoke playera, tako zamenjujes svaki kanal u Vsampleru.
Ispadne solidno kad se pusti tako zamenjena pesma, a i mozes i reci da citas u OMB, kao kod pravih karaoka. I naravno mozes da napravis efekte za svaku semplovanu boju ponaosob, sto je isto super. Probaj na taj nacin bices zadovoljan.

caka012 22.10.2008 22:48

Najbolji program za to je MIDI EDI, radi bas sve to sto trazis. Plus, mozes da transponujes i sacuvas, tako da ne moras klavijaturu da transponujes ako ti ne odgovara tonalitet. Mislim da taj program mozes da nadjes negde na netu, a ako ne nadjes imam ga ja.

tranzit 22.10.2008 22:56

Citat:

Originalno postovano od Cheki88 (Post 54128)
Joj reci neki dobar Gm software Inst

Da probas sa NI Bandstand ili jos bolje ali ces to tesko naci, Wave Xtable VI koji ce hladno da isamara sve ove klavijature i klavijaturice koje imaju GM sounde ukljucijuci tu i najnovije "stravicne" aranzere.

ballaboband 22.10.2008 23:29

Imas Roland VSC radi po principu kanala za svaki kanal imas stelovanje i promenu instrumenta na tim kanalima...dosta instrumenata i boja!

tranzit 22.10.2008 23:50

Ama Roland VSC je obicna kanta, nintendo sound.

Trenutno vrijeme na Forumu 19:47

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org