![]() |
Program za midi
Ljudi interesuje me da li postoji program za pustanje midi fajlova koji radi na principu van basca(da mogu da iskljucim neki instrument, bubanj na pr. i da vezbam tako), ali da mogu da menjam boje klavijature, basa i td. i da midi fajl zvuci malo vise kao na klavijaturi tj. uzivo odsvirano.... Hvala u napred! ^:)^
|
A sta ce drugi program kad ce Van Baso to da uradi odlicno ? Problem je samo koje sounde svira Van Basco. E to treba da nabavis. Neki sotver GM instrument veceg kvaliteta, a ima ih i boljih od hardver instrumenata i onda to spojis preko virtualnog Midija kao sto je Midiyoke ili jos bolje preko Loopbe sa Van Bascom i... bacis klavijaturu.
|
Joj reci neki dobar Gm software Inst. ako znas molim te, ja sam skroz ne upucen u to!
|
imas STW ali nemas tekst,to je vise za pravljenje i preradu,al moz da menjas instr. ja imam na Soundblaster Live kartici jedan program kao karaoke,do duse opet nema teks ali imam listu farbi i menjam ih kako ocu ukljucujuci i ritmove. to dobijas uz SB Live zvucnu kartu. nije lose. al bolje skini stajlvorks i cao.
|
Ja sam to donekle resio sa programom OMB, koji sam povezao sa Vsamplerom, a mozes da ga povezes i sa FM8, za druge ne znam, nisam probavao. I tamo imas funkciju karaoke, ucitas pesmu koju zelis, a MIDI instrumente zamenis sa semplovanim instrumentima kanal po kanal, kako ti ide na output-u karaoke playera, tako zamenjujes svaki kanal u Vsampleru.
Ispadne solidno kad se pusti tako zamenjena pesma, a i mozes i reci da citas u OMB, kao kod pravih karaoka. I naravno mozes da napravis efekte za svaku semplovanu boju ponaosob, sto je isto super. Probaj na taj nacin bices zadovoljan. |
Najbolji program za to je MIDI EDI, radi bas sve to sto trazis. Plus, mozes da transponujes i sacuvas, tako da ne moras klavijaturu da transponujes ako ti ne odgovara tonalitet. Mislim da taj program mozes da nadjes negde na netu, a ako ne nadjes imam ga ja.
|
Citat:
|
Imas Roland VSC radi po principu kanala za svaki kanal imas stelovanje i promenu instrumenta na tim kanalima...dosta instrumenata i boja!
|
Ama Roland VSC je obicna kanta, nintendo sound.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:47 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org