![]() |
Midi povezivanje tr u pa 50
Zdravo svima, kako mogu preko midi da vucem na primer bas od tr u pa 50 a da mi tr bude nezavisan da mogu slobodno da koristim program i combi, dali je to moguce ako je kako to ide ako neko zna da mi objasni, hvala pozz.
|
zdravo Laze pobaraj od Vane global nekade vo download centar ili pobaraj go nego sigurno ke ti pomogne
|
Drugar nemozam da najdam takvo nesto vo download niti pak vane mozam da go najdam.
|
, kako mogu preko midi da vucem na primer bas od tr u pa 50 a da mi tr bude nezavisan da mogu slobodno
Ne nemoze se napravit da bude nezavisan od drugih...a u program kad budes usao svirat ce ti Bas ona boja koja je odabrana...znaci program nemoguce je koristit u toj kombinaciji TR-Pa.... u kombinacijama ces morati stavit u svaku kombinaciju taj bas..i kad budes mjenjao kombinacije bass ce nestajat i zatrzavat ce ritma.... Ti vjerovatno mislis da naredis nesto kao u globalu,pa da bude za sve..e to nije moguce to sam samo uspio na Yamahi CS1X |
AA de Gala mene bi interesovalo da TR koristim kao sampler, dakle sa pa50 da vucem bubanj bas i ostale zajebancije! Kad bi se to moglo objasnit bilo bi super malo da se eksperimentise! Pozdrav, Alen!
|
Može li mi neko za početak reći koliko izlaza ima TR?
|
L-R i individual 1 i 2 znaci 4 sve ukupno,al na individual ne idu efekti.....
|
Hvala na odgovoru momci.
|
Citat:
|
To je dosta posla u tom slucaju ostaje sve kako sto je.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org