![]() |
pomoc za pa800
sinoc sam ubacivao par setova jedan za drugim u klavijaturu.sad kad sam vratio moj set ne rade mi boje ni ritmovi ustvari ni jedan set mi ne radi,Cak ni fabricki.Sta moze da bude razlog?Klavijatura mi treba za sutra,moram to da sredim.POMAGAJ TE!!!!!!!!!!!:(:(:(:(:(
|
vjerojatno se radi o virusu u nekom od setova,pa je zato klavijatura blokirana.
pokusaj ponovo instalirati operativni sistem i resurse i trebalo bi raditi.A kako to uciniti imas vec napisao bar na dva mjesta, samo malo potrazi. Nadam se da ce to rijesiti tvoj probem. Ako ne, javiti ce se netko iskusniji s tom klavijaturom. |
Idi na http://www.korgpa.com/pa_root/en/pro...0_soft.html?en
Downloaduj sistem reset, pa instaliraj OS i resurse pa onda tvoj stari set i nemoj vise da loadujes "kompletne" setove. |
Samo učitaj novi RECOURSE i sve će biti OK .. .;)
|
Neznam dal si ucitao setove sto si skinuo sa ovog sajta,ali neko je napisao da su svi setovi provereni al izgleda da nije bas tako???
|
kako mislis povereni???
vec je bila tema o VIRUSIMA za sinteve,nije u pitanju virus... nikad se ne ucitava u sint kompletan set,pogotovo ne global i nikad nece biti problema... kakav crni virus...uradi BACK UP i radice ti sve ko i pre;) |
Ne postoje virusi za klavijature!!!:lol:
|
kako bre ne postoje...pa moj je do juce imao virus,ja mu dao dve injekcije i da vidis kako je sad zdrav...ko dren!=))
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:30 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org