YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Smanjenje sempla (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=6081)

makikorg 01.10.2008 12:40

Smanjenje sempla

Drugari jel zna neko da mi smanji jednan sempl,to je onaj bas Sotir...
ili neka mi napise kako to da uradim...Bio bih mu vrlo zahvalam....Hvala unapred

Vule 01.10.2008 12:59

Možeš Brate to da uradiš u raznim programima,sad je pitanje koji imaš...Awave Studio,Sound Forge,Wavelab...

makikorg 01.10.2008 13:13

Citat:

Originalno postovano od rolandinjos (Post 51950)
Možeš Brate to da uradiš u raznim programima,sad je pitanje koji imaš...Awave Studio,Sound Forge,Wavelab...

imam awave,ali ne umem da smanjim sempl

Vule 01.10.2008 13:31

Otvori sempl u Awave i klikni dva puta na njega,otvoriće ti se nov prozor pa tu imaš prozor EDITOR...označiš lokatore,odakle dokle ćeš da ti traje sempl i komanda za sečenje je CUT,probaj,prosto je

krcmar 01.10.2008 14:19

Citat:

Originalno postovano od rolandinjos (Post 51957)
Otvori sempl u Awave i klikni dva puta na njega,otvoriće ti se nov prozor pa tu imaš prozor EDITOR...označiš lokatore,odakle dokle ćeš da ti traje sempl i komanda za sečenje je CUT,probaj,prosto je

druze ja mislim da je covjek htjeo da pita kako smanjiti sempl, mislim u mega bajtima. A ne njegovu duzinu trajanja, ustvari kad se smanji duzina odma i zauzima majne, ali to onda nije taj sempl.

tranzit 01.10.2008 14:24

I sta ti sad nama rece ? Ne zbunjuj covjeka.

makikorg 01.10.2008 15:23

Citat:

Originalno postovano od tranzit (Post 51960)
i sta ti sad nama rece ? Ne zbunjuj covjeka.

hehe
tako je hocu da smanjim velicinu sempla u mb,posto mi je mala kartica...a ne umem to da uradim...

Vule 01.10.2008 15:51

Citat:

Originalno postovano od makikorg (Post 51968)
hehe
tako je hocu da smanjim velicinu sempla u mb,posto mi je mala kartica...a ne umem to da uradim...

to možeš da uradiš samo onako kako sam ti napisao...moraš ga skratiti da bi ga smanjio u MB...

A ti ako ti kolega kaže da može drugačije izvoli pa neka ti on objasni kako se to radi,ja stvarno ne znam...

Vule 01.10.2008 15:52

Citat:

Originalno postovano od krcmar (Post 51959)
druze ja mislim da je covjek htjeo da pita kako smanjiti sempl, mislim u mega bajtima. A ne njegovu duzinu trajanja, ustvari kad se smanji duzina odma i zauzima majne, ali to onda nije taj sempl.

Kolega,samo zbunjuješ čoveka...ako umeš da mu objasniš izvoli...sempl se smanjuje samo skraćivanjem,ako bude radio bilo šta drugo gubi na kvalitetu samog sempla,a i to može...

makikorg 01.10.2008 15:52

Citat:

Originalno postovano od rolandinjos (Post 51969)
to možeš da uradiš samo onako kako sam ti napisao...moraš ga skratiti da bi ga smanjio u mb...

A ti ako ti kolega kaže da može drugačije izvoli pa neka ti on objasni kako se to radi,ja stvarno ne znam...

skratio sam ga...hvala puno na pomoci,car si!!!

Trenutno vrijeme na Forumu 14:49

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org