|  | 
| 
 Gtr. MIDI Akordi Dal netko zna gdje bi se moglo nabavit gotovih gitarskih paterni u MIDI formatu,recimo da se može ubacit u MIDI traku u Cubase,FL Studio,Sonar itd...da bude notno napisano (Midi Score),pa da na to dodam neki sempl gitare da zvuči kao da je odsvirano. Nadam se da razumijete na šta mislim. Hvala! | 
| 
 A šta nemožeš iz neke midi pjesme isjeći samo kanal na kojem je gitara?  U programu Cubase? ili te nisam baš dobro razumio. :( | 
| 
 Probaj VSTi Virtual Gitarist. Ima dosta gotovig paterna za ritam. | 
| 
 Ili Real guitar2 VST mada mislim da imas oba ;) | 
| 
 1 Privitaka Netrebaju mi VST instrumenti...nego slično ovome: | 
| 
 Ako ti nje bitan format, imam dosta ovakvih kratkih gitarskih deonica... Ako ti odgovara mogu da ih zakacim... http://www.speedyshare.com/713889987.html | 
| 
 Može i tako...al ako ih ima u svim akordima,ili bar C,D,E,F,G,A i H. | 
| 
 Vingula brate, pokusacu sutra da nadjem takve stvari, mislim da su u Giga formatu.. A ovo nemam u tonalitetima...mislim da tonalitete mozes da menjas u CDxtract softu. | 
| 
 ma nije vazno u koi je tonalitet to ces posle sam da sredis u Cubase... i meni na primer trebaju takve sekvence od gitaru za 7/8 , 4/4, 9/8, za dvojku i tako dalje. Moze i u wav format pa cu ja da ih konvertujem u midi samo u tom slucaju moram znati koje je tempo. | 
| 
 | 
| Trenutno vrijeme na Forumu 13:37 | 
	Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.

Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org