![]() |
pa800
Drugari imam pa80 i hocu da ga zenim,a da uzmem pa800...
Pa mi recite kako se pokazao pa800...i zanima ma taj vokoder sto ima u sebi,dali je dobar??? UNAPRED HVALA... |
Ekstra klavijatura samo je mana ta RAM memorija sto u vecini slucajeva crkava.Meni se bas svidja ta klavijatura ali se jos premisljam bas zbog te RAM memorije i nicega drugog.Mnogo je bolja od pa80.Bolja plastika,dirke,displej,kontakti,portamento,boje.Za harmonajzer ne znam nista da ti kam,mislim da je i to dobro.
|
extra klavijatura, imam je 8 mjeseci i nisam imao nikakav, ALI BAS NIKAKAV problem na njoj.. imas 64 mb RAM-a, sto je duplo vise nego na pa1x, ima solidne tipke, fin, funkcionalan, i ono najvaznije, extra odradjuje posao. vokalist takodje radi extra, samo ga trebas ustimat po svom ukusu. dakle, smao naprijed, kupuj ga...
|
uzimaj slobodno neces se pokajati ni za klav ni za harmonajzer
|
extra radi i vokalist kakav god mic spojis super zvuci,lagan za nositi ,semplovi,super sprava
|
Evo pa procitaj moje iskreno misljenje o PA800 i bice ti sve jasno.:(
http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=5596 PozzZ...! |
Nemoj tako Gogi...Sa onima u Sky-u moras biti malo ostriji...Tako smo bili i ja i cale pa nam je kljava bila gotova za 2-3 dana :D
Sto se tice teme...Uzimaj Pa800 bez razmisljanja...Ako ga sada kupis novog, tesko da ces imati problema sa RAM-ima...Ta serija sa losim RAM-ima je bila izbacena na trziste tokom prosle godine (jesenji period). Ja sam ga kupio u oktobru i imao sam problem, ali je resen... @zsimonovic, isto vazi i za tebe :) Ako ga sada kupis novog, tesko da ces imati problema sa RAM-ima... Toliko od mene... Pozdrav! |
Trenutno vrijeme na Forumu 08:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org