![]() |
Pomoc!!!! PA1XPRO nece da napuni sistem!!!!!!!!!!!!
Kupio sam PA1XPro, prije nekoliko dana, i tragao sam da mi neko pomogne da je osposobim za rad sa ritmovima i bojama posto niko nije hteo da mi da svoj SET, rijesih da sam nesto probam, onda sam negde sa neta pokupio SET za Korga sa imenom LUKA.SET ali sam htio da ucitam samo STYLE nakon nekog vremena stigla je poruka sa nekim error-om, ugasio sam klavijaturu i ponovo upalio ali nije hteo vise da napuni sistem sve ide normalno kad se upali, dok se ne pojavi doslovce uobicajena poruka:
Loading Factory Resorse... OS Version: 2.52 (Sep 07 2005) i tako stoji satima...Ima li tu pomoci? :cry: Pomazite ljudi ako nesto znate, postoji li mogucnost za neki reset ili nesto slicno? I ovo sam pokusao, vadio sam strujno kablo iz el.mreze nekoliko minuta ali sve je bilo isto. Ponovo sam instalirao OS 2.52 sa zvanicnog Korgovog sajta, sa 4 fdd diska, ali ni to nije pomoglo, ne znam sta da radim?? :x |
:)
Brate imas da skines sa interneta operativni sistem i moras da ga ucitas u klavijaturu da bi ti sinty ponovo radio i evo ti adresa da skines OS www.korgpa.com kad skines operativni sistem i kad ga odzipujes ona ubaci jedan floppy u racunar i klikni na kvadratic od OS na set up i on ce sam da ti se ucita i rastvori na disketu a zatim dok ti je ugasena klavijatura ubaci disk i kad te pita zelite li da ucitate novi OS ti klikni enter i resio si problem sa Operativnim sistemom ;)
|
i jos nesto ta cetri diska koja si ucitavao su ti back up ritmova na fabricku postavku moras da skines operativni sistem!
|
I jos nestov kad si svracao u Novi Pazar trebao si da svartis kod mene da ti sredim kllavijature a po imenu ces znati ko sam :)))
|
Marco pozdravljam te brate, ali cini mi se da ti nisi pazljivo procitao da sam ja 2 puta ponovo instalirao OS 2.52 ali nije nista pomoglo!
|
Neznam dali je isti princip kao na PA80 kad komplet reset napravis tj. kad upalis klavijaturu drzi FADE IN/OUT za dalje procitaj upustvo koje je postavljeno na sajtu.
http://www.yu-midi.com/modules.php?n...showpage&pid=8 |
Gost!!
pa ti si kralj uz tvoju pomoc sam rijesio problem, nekoliko sam puta reinstalirao OS ali nije pomagalo, pa sam cuo neke finte sa dugmadima FADE IN/Out, i INTRO1, ali mi niko nije precizno objasnio kada treba da se stisnu ova dugmad, dok nisam procitao sa ovog linka koji si mi ti poslao,http://www.yu-midi.com/modules.php?n...showpage&pid=8 tamo pise za PA80, da treba stisnuti FADE IN/Out, kada dobijes pitanje hoces li da instaliras OS sa flopya, probao sam sa FADE IN/Out, ali nista ali kad sam stisnuo INTRO1, pocelo je da puni sistem i posle restarta sve je proradilo a sada vrsim backup resorsces, i sve ce biti ok!!!! Hvala puno!! :wink: |
Pa vidis da nisi lepo instalirao Os,veceras kad zavrsim sa poslom idem da uzmem Pa1 pa se javi da ti dam stilove za njega i nemoj da stavljas neproverene ritmove i boje jer ovi sa interneta su svi nesigurni!Pozdrav ijavi se kad prolazis kroz Pazar...
|
posalji mi broj telefona!
|
Drago mi je da si rijesio problem.
Javljao sam se sa posla tako da se nisam registrovao. Pozdrav Miodrag |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:32 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org