YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Grafit (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=5760)

Millan 02.09.2008 22:50

Grafit

Podjem danas do drugara, udjem u lift, kad sa unutrasnje strane na vratima pise "Smradovi, okupajte se pre nego sto udjete!" i malo ispod sa desne strane, u potpisu "LIFT".=)) Jbt, stomak me zaboleo od smeha...:lol:,a doduse smrdelo je k'o da se neko usr'o...:-&

elvir 02.09.2008 23:45

hahah milane pa jesi li se okupao hahahahahahahahaa,jbte trebao si i ti dodati da lift nije wc,niti spavaća soba

harepa50 02.09.2008 23:48

Citat:

Originalno postovano od Millan (Post 48553)
Podjem danas do drugara, udjem u lift, kad sa unutrasnje strane na vratima pise "Smradovi, okupajte se pre nego sto udjete!" i malo ispod sa desne strane, u potpisu "LIFT".=)) Jbt, stomak me zaboleo od smeha...:lol:,a doduse smrdelo je k'o da se neko usr'o...:-&

HAHAHAHAbas su dobru poruku napisali....neka, neka....OKUPAJTE SE PRIJE NEGO STO UDJETE....:lol: i mene bi stomak zabolio od smijeha, haha
P.S a mozda se neko i jes usro:lol:

jeftabgd 03.09.2008 05:48

Jadan lift.Jebem ti zivot kakav smo mi narod?

milanceshow 03.09.2008 08:26

Pazi ovaj :

"Svi krive RODU,a kriva je SEVA"..........

Sta znaci IZAZIVATI SUDBINU?..................
"Loviti ajkule cackalicama,plivajuci za njima"....

"JEDITE GOVNA-Nemoguce je da milioni muva grese"

------------------BILO JE JOS MNOGO DOBRIH :) ---------------------------

Ranije sam slusao na radiju emisiju GRAFITI ili se mozda drugacije zvala,nemogu da se setim......to je bilo na 202-ojci.U to vreme je takodje bila emisija DISKO SUSRETI.......:D
Proslo je oko dvadesetak godina od tada ,ali sam uvek rado slusao tu emisiju......;)
--------------------------------------------------------
EDIT:
Emisija se zvala OZON valjda...............:D

Alix 03.09.2008 09:33

Ja se sjećam iz svojih dana par....

ŠKOLA JE KRUH...ŽIVJELA GLAD!
ili ovaj malo je pdugačak...
Tuži Stana Stevana,da je slabo jebana,sud donio rješenje,ponovo jebenje!

Ne hrkaj na času da ne probudiš druge...

kuki 03.09.2008 15:39

Citat:

Originalno postovano od Millan (Post 48553)

Originalno..haha:)

Jugo 03.09.2008 20:01

Ozon dvesta dvojke!!!! Legendarna emisija... slusao sam je redovno i divio se genijalcima cije su grafite objavljivali!

milanceshow 03.09.2008 20:06

Ja sam cak i snimao emisije da bi moja sestra prepisala grafite u nekoj svesci......
Emisija je bila neverovatno slusana......a ti grafiti sigurno mogu da se nadju negde na netu....

Trenutno vrijeme na Forumu 02:22

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org