![]() |
Da li bi mi pomogli ?
Postovane kolege.Imao sam nameru da ovo moje malo bede prodam pa da kupim
PA80.Da li bih ja,ako bi se odlučio na takav korak,mogao da se oslonim na Vas,članove ovog site-a pa da mi preporučite neku klavijaturu koju Vi poznajete ili čoveka koji je pouzdan. Imajući u vidu da bas nisam najbolje verziran za sve cake koje treba prekontrolisati pri kupovini Vasa pomoc bi mi itekako dobro dosla. Pozz |
Pa eto, imas kod Alixa PA80 sa FMC za 850e ;) Ja preporucujem njega zato sto vidim da je posten covek, nije nakupac i nije muljator :)
|
koliko mi je poznato drug alix je svoju prodao u full-u za 800 jevreja ali najbolje da on potvrdi to.......
|
Imam drugara, Deki se zove, svira u Bahus Bend-u, u NS-u, dechko hoce da proda svoj PA-80, verovatno planira neshto jache da uzima, nemam pojma... Sve u svemu, znam da je mashina full ispravna, znam da je dechko pedantan i da je chuvao maximalno... Mashina je ochuvana i 100% ispravna... Nema flash kartice, i ne znam koliko trazzi za nju, ali mogu da ga iscimam pa da saznam ako si zainteresovan... Ili, da ti ostavim njegov broj pa ti sam vidi kako stoje stvari.... Pozz
|
ALIX je komad budale...Dao Sinth momku koji je dao pola para 400eur a pola trebalo juče-zadnji rok...I danas ode po pare ili po sinth...Eto šta je biti konjusina pa vjerovati svakome...Jeftino sam ga dao i žao mi je ali ako danas ne dobijem pare-ponovo se prodaje...Inače ako ga uzmem nazad,cjena je 800eur i moguće slanje uz polanje poštarine...Pozdrav!
|
Alix druze ne sekiraj se uzmi sinth nazad i prodaj ga kako treba.......
ja sam te skole prosao milion puta me zajebali pa ipak i dan danas opet radim takve stvari....... |
Hvala Vam ljudi svima.Vidim da ćete mi pomoći.Ali od rabote ništa dok ja na pribavim svu lovu !!! Nešto nisam navikao na tu vrstu trgovine "malo sad-malo posle" !!! Volim poštenu rabotu i znam da takve kao što sam ja mogu lako da "presvuku" kojekakvi đilkoši.To je i razlog što sam se obratio ovde.Još jednom Hvala .
Pozzz |
Trenutno vrijeme na Forumu 17:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org