![]() |
nije to bilo to-matic
jel ima ko,za pa80 ? jel ste skinuli pesmu?
pozzz |
Ukljuci ritam za "Moje najmilije" i peglaj ;)
|
....
Ja to sviram na house ;)
|
A,ja u nekom 'dance2'.
|
...
Napravicu sutra orginalan ritam,umoran sam sada jer sam dosao sa tezge pa cu sutra kad se probudim polako uz kaficu da ga kompletiram i stavim na download!I meni treba vec mesec dana ali nikako da dodje na red :)
|
Citat:
|
Dajte ljudi, za sta sve ne trazite ritmove. Nece me zacuditi da sutra neko trazi ritam za "Na kraj sela, zuta kuca" Pustis lepo za tu pesmu neku rumbu sa dance setom bubnjeva i rokaj. A i kakva je car zive muzike ako ce sve zvucati kao kaseta.
|
Bas tako marco druze, slazem se sa tobom, onda je bolje u tom slucaju pustati neki mp3 i sve je perfect, ako se hoce vec uzivo, onda i ne treb da sve zvuci kao kaseta
Pozdrav |
izvinjavam se momci, al svako ima pravo da trazi i da odlucuje kako ce svirat... ako je nekom merak da mu na svaku pjesmu ide ista rumba ili dvojka ili bilo koji ritam, to zadrzite za sebe, jer imaju neki koji to i ne vole...pozzz
|
Citat:
i ja sam za to da se ne svira bas sve ko sa kasete,i furam i ja taj fazon ali za nije to bilo to u "rumbi sa dance setom"-hmmmm,ne bih rekao.... probacu na sledecoj gazi ZIDOVI od dare u rumbi sa FUNKY setom pa vam javljam kako je bilo...:lol:=)) |
Trenutno vrijeme na Forumu 22:19 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org