YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Greshka pri uchitavanju samplova na pa800 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=5581)

korg 17.08.2008 22:02

Greshka pri uchitavanju samplova na pa800

ljudi pomagajte!!
na pa800 mi stalno pokazuje "error saving PMC data" kad god upisujem semplove.evo sad sam upravo pokusao da ucitam neke violine i ovo mi izbaci.
sta bi to moglo biti?
ako neko zna da mi kaze bio bi mu zahvalann

Beethoven 18.08.2008 02:08

Daj Boze da gresim...

Ono najgore, crko RAM.

Saucesce...

Opet kazem,daj Boze da gresim...

gogi-japanac 18.08.2008 02:18

I ja se slazem sa kolegom Beethovenom.
Najverovatnije da je otisla RAM memorija.Nema sta drugo!

Ali probaj sa ponovnim ocitavanjem Operativnog Sistema,mozda se nesto i promeni ka boljem.

crniX32 18.08.2008 07:07

Nemoj ucitavati PCM sve ostalo i ako radi izbrisi PCM iz usb i sacuvaj ponovo set

Potrajace vise neg normalno kad loduje

Alix 18.08.2008 08:49

na pa800 mi stalno pokazuje "error saving PMC data" kad god upisujem semplove.evo sad sam upravo pokusao da ucitam neke violine i ovo mi izbaci

Ko što drugovi rekoše otišo mu "RAM" iako to uopšte NIJE ram...
Zašto---korg je na PA800 eksperimentiso i stavio umjesto pravog RAM-a SSD čipove...
I šta se desilo,pa eto crkavaju ko đavli...zato se i ne isplati kupovati tja model Korga jel samtoliko primjedbi čuo na račun PA800 da mi već nije ni interesantno.Zašto PA2X ima PRAVI RAM?Zato što su vidjeli da su se opekli sa SSD čipovima na matičnpj ploči,pa su se vratili na klasični SDR RAM od Lap Topa...Dakle ako nemaš garanciju,moje saučešće...U tvom primjeru mislim da ti ni hard reset,niti OS ne mogu pomoći ali pokušaj da potegneš kakav backup od kolega.Ako ni to ne pomogne,samo ti Bog može pomoći ili ritual keruše,treba zvati Milana-Tarota...Pozdrav!

mykeli 18.08.2008 13:46

Veceras cu da uzmem od drugara pa800 kome ne radi Ram, pa cu pokusam da uradim neke radnje, necu da radim NAND format, niti novi-stari OS nego nesto drugo...ne mogu sad da vam kazem, mozda mi ne uspe, pa cete da mi se smejete:lol:..
Rado bih taj zahvat uradio na mojoj, ali jbg moja radi kako treba, tako da ce druga klav. da ga najebe:)...
U svakom slucaju vam javljam rezultate...i ako uspe!!!
Sto da bacate pare na RAMove, kad mogu ja da se obogatim, hahaha....:lol:

skoricnik 18.08.2008 13:55

Brate, meni su morali menjati skroz celu plocu...Veruj mi - nije samo do rama...

korg 18.08.2008 14:53

joj jesam se sad sabrino :(
odoh sad u prodavnicu gdje sam kupio pa800 da vidim.ona mi je jos pod garancijom.
a de mi recite to kad se zamjeni jel se opet moze to isto desiti?

korg 18.08.2008 16:42

drugovi evo ja sad bio u prodavnici gdje sam kupio pa800 :)
kazee mi ovaj momak da mi je pun pa800 pa mi se to desava i rekao mi je da obrisem sve semplove i da onda pokusam da ucitam to sto mi nije moglo ustvari ovo sto mi jeravilo probleme pa evo odoh da to odradim pa cu vidjeti rezultatt :0)

tesla 18.08.2008 16:56

Citat:

Originalno postovano od korg (Post 46841)
drugovi evo ja sad bio u prodavnici gdje sam kupio pa800 :)
kazee mi ovaj momak da mi je pun pa800 pa mi se to desava i rekao mi je da obrisem sve semplove i da onda pokusam da ucitam to sto mi nije moglo ustvari ovo sto mi jeravilo probleme pa evo odoh da to odradim pa cu vidjeti rezultatt :0)

=))=))=)) tresla se gora rodio se miš

Trenutno vrijeme na Forumu 04:58

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org