![]() |
Predlog !!! Otvoriti podforum za notne zapise
Ako se slažete naravno, nebi bilo loše da se otvori rubrika za notne zapise, kako bi postavljali note raznih kompozicija od-do.
Hvala!:) |
Mislim da bi ova tema trebala da se premesti u Komentare i Pitanja...
Ali apsolutno se slazem sa Igorom, trebaju nam note !! ;) |
Odlicna ideja.
|
Meni se isto ideja sviđa.
=D> |
Ne vjerujem da ce to moci, koliko znam i note, i notni zapisi, se izdaju kao knjiga, autorska prava postoje... to je kao da neko kupi original cd, i onda ga drugi samo falsifikuju.
|
Ja se isto slažem s idejom,
i imam još jedan predlog vezan uz to.Posla bi bilo, jako jako puno, i to bi moralo radit više ljudi. Naime, postoje programčići koji iz midi ili karaoka mogu izvuć notni zapis za cijelu skladbu ili za pojedine trake, odnosno kanale. Pa ako mislite da bi to bilo dobro.... ja sam spreman za akciju.;) pozdrav, Svirko |
meni osobno to nece pomoc jer ja neznam niti jednu notu al ima ljudi kojima ce pomoc,i potpuno se slazem za tu ideju vidit cemo s Vaxterom sta misli o tome...
ideja je fenomenalna |
Jeste lepa ideja, ali je sada bitna pravna strana svega toga, kako je neko pomenuo.
Da vidimo legalnost ovakvog poduhvata... :) |
mislim da je sve u redu sa pravne strane, nema zakona koji nam moze zabraniti da zapishemo neku kompoziciju notalno u edukativne svrhe, drugo bi bilo da smo stavili necije pesme za free download a ovako nema prepreka.
|
Trebalo bi da je oke, ako mi zapisujemo, ali stavljati skenirane iz knjiga...
O tome pricham... |
Trenutno vrijeme na Forumu 15:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org