![]() |
help
Zanima me da li shure sm58 baza moze da radi na adapteru od akg-a ili bilo kom drugom adapteru? treba mi odgovor do veceras posto radim a ovaj moj adapter mi nesto nije siguran, malo su mu one zice labave
|
Ako su isti konektori,voltaža i amperaža trebalo bi da može...
|
+ - proveri prvo gde se nalazi inace sto jaci to bolji moze i univerzalni sa promenom pola samo podesi voltazu .
pozdrav |
Kupiš univerzalni adapter na kojem se može podesiti voltaža i miran si...(Većina ih ima i mogućnost promjene polaritete) a takvi adapteri su kod nas oko 7eur...Dakle buzašta možeš da ih nađeš..Pozdrav!
|
Baš kako kolege kažu...buvljak je zakon...;)
|
hvala za odgovore carevi ste! definitivno idem na buvljak uskoro... ali do tada... ovaj moj shure adapter sto zeza ima INPUT:230V-50Hz 8W ; OUTPUT:12V-250mA 3VA ...a ovaj drugi koji bi da koristim: INPUT:230V-50Hz 60mA OUTPUT:12V-300mA 3.6VA ...da li je ok da koristim ovaj drugi? pretpostavljam da moze, al da pitam za svaki slucaj da mi ne bi svitnulo nesto
|
Ma slobodno...Ja sam nekad koristio adapter od 1500mA/h!!!Nikad nije zezao ko sto zna da zeza originalni kad je slab napon...Normalno,jaci je i veci pa ne staje u koferce...
Slobodno shljakaj... Pozdrav. |
Meni je daljinac mekoliko godina radio na onaj najbudjaviji adapter FIRST sa buvljaka pa sam pokodao kablic i sad vec duze vreme radi na adapter od telefona,od baze Panasonic.
|
poz brate, vala hocu, ako si ti na hiljadu i kolko rece, onda da ga ja ne tupim za mojih trista:D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org