![]() |
ne radi mi chat opcija
Ljudi ne radi mi opcija za chat.Kako mogu da je namestim?Stalno mi pise nesto na nemackom.pomagajte!
|
....
To ces sacekati Vaxtera da se zakaci i obrisao sam ti temu iz cekaonice zato to je duplirana ;)
|
Mozesh li mi malo blize opisati problem?
Da li izbaci neku greshku? Prekopiraj je, ako izbaci. Zanima me i koji browser koristish. |
Takodje...
1 Privitaka
E,-pa nista novo..
-Ni meni ne radi chat vec odavno... Al' sreca,-stvarno je dobro profil odradjen.. Moze se ostaviti poruka,-komentar,-MSN,i ostalo... Mada,-ne razumem tamo neke opcije.. Na koji god da prebacim,-ili ENG. ili Srpsko-Hrvatski,-isto je.. Na stranom su jeziku,-tako da i dalje ne znam to... A,-evo slike... Kad klikne na pocetnu stranicu.. Fajl 262 Samo malo treba upotrebiti 'zoom'... http://www.speedyshare.com/544382487.html |
pomoc chat
Ovako mi pise Messages en cours de chargement,i nece uoste da mi izbaci listu ko je na chatu.Koristim mozilla browser
|
I meni ne radi Chat,jednostavno ne prikazuje opcije za slanje poruka:mad:
|
Chini mi se kao da je problem do tvog bowsera.
Teshko uchitava ajax. Taj text uglavnom pishe dok se chat uchitava... Probaj da otvorish stranicu u nekom drugom browseru. Ako ti se chat otvori kako treba, onda probaj da u firefoxu ispraznish kesh memoriju, i pobrishesh kolachice. Milane, ti si, ne znam kako, uspeo da kod sebe izmenish kompletan layout prve strane... :)) Moguce je da su komplikacije nastale u toku one promene nicka, koja nije mogla da bude obavljena na regularan nachin... :S |
Vaxter,-imam 4 browsera...
To sam odavno pokusao... Ni na jednom nije uspelo,-tj. nije u tome fora... Al' nema veze... K'o da mi i ne treba chat... -Opusteno... Hvala ti ipak VaX... Zdr. |
Heh.
Ne kazem za tebe, vec za necasax. Tebi je CEO prikaz prve strane promenjen... :S Pile, ae slikaj mi prvu stranu, da vidim. A jeste li probali da otvorite chat na linku gore? http://www.yu-midi.com/forum/mgc_cha...o=view_chatbox |
Nema veze..
Za svaki slucaj... ;) Ma,-otvori on... To sam ja probao,al'... Nema nista na chat-u ? Da slikam ? |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org