![]() |
Eh braco moja...
...hebo sve ove postojece sintove...:
|
Kakve ovaj vanzemaljske signale fata majke ti:) Imam i ja pa50:) hehe pozdrav,Alen!
|
Leleeee,
pa ovaj mora doć dva dana prija da to sve pošteka i poštela! |
Ne 2 dana nego nekad i 20, samo namestanje kosta vise od milion dolara, nekoliko
stotina montiraju taj concert...nije to PA2X i Prophecy...video sam ga 3 put do sada uzivo...da je svakome bar jednom u zivotu da gleda to...isto ko da je na hodocasce u Meku il Erusalim otisao. |
hehe..jedan je Jarre!
Jel ovaj neki njegov radnik-prezenter? To sto Jarre radi je perverzija, prezentacija moci i jedinstvenosti...samo sto sve on te sprave i cuda ima moze da stane u par softvera, mislim na studijsko snimanje. Kolika li je cena pojedinih sprava sa ovog videa, koje su samo za njega radjene po narudzbini, a Nedjo daj mozes da iskopas cene njegovih sinthova, modula, semlera, sekvencera itd...??? A za posetu njegovog koncerta ti skidam kapu, to je dozivljaj koji se pamti vise nego kad prvi put j***es! |
Zato je covek sinonim za klavijatute i sintisajzere.Kazes sintisajzer a mislis Jean Michael Jarre.
|
Citat:
neko vreme imam i ovo: http://img232.imageshack.us/img232/7...bluesl6.th.jpg Nije to ni blizo nista ovoga, sav taj soft je smece... |
Nema šanse softwer da zamijeni ove stare mašine. Simulacija ok ali prava slika zvuka nema teorije...
|
Jes video Eminenta i Melotrona...dao bi sve sto imam za muziku za jedan od njih.
|
jaoooo bato,kako to ljepo zvuči....;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:28 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org