![]() |
Korg pa-500 ako netko ima dobar set
Pozdrav trazim ako netko ima dobar set za Korg pa500, imam nesto slazem i kombiniram ali ako netko ima bio bi mu zahvalan
|
Tesko brate da ces naci dobar set jer morace pricekati jos jedno godinu dana ili da zagrejes stolicu da sam sklepas nesto ja sam od svog PA500 digao ruke jer nemam vremena za to, posao i hobi zadnje vreme nemogu da kombiniram.
Pozdrav |
Citat:
|
pozdrav
Pozdrav ja sam novi na forumu i ovo je moj 1 post :D
kupio sam i ja pa500 mnogi su mi rekli da nevalja jer nema sampler na njemu kao na pa 800 :D ali za pocetnik kao ja pa500 je najbolji probavao sam puno setova i nikako nije islo slabo zvucalo pa procackao malo okolo na klavijaturi i eto uspio nesto napraviti da zvuci dobro stavicu set za pa500 u download kao kome treba samo napred da vidim dali i za vas valja nesto :D |
Citat:
Bravo cestitam vidjet ces da je odlicna klavijatura cak nisu ni potrebni semplovi radi sasvim solidno naspram pa50 i 80 puno su topliji zvukovi i ritmovi nisu grubi pozdrav daj posalji nesto sta si napravio , budem i ja svoje metnuo na download |
Citat:
da cujes ako se cuju basovi uhh |
Citat:
Gdje si stavio za pa500 nemogu naci |
drugari, ne moze se skinuti onog momenta kad se stavi na download. moraju prvo momci sa site-a to da provere...moci ces da skines malo kasnije,eventualno sutra...;)
|
Citat:
|
pa cuje se sve dobro na njemu :D hehehe
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org