![]() |
maksimalan upload
ej ljudi probao sam da uploadujem 43 MB set na nacin kao i do sada sto sam radio ali neide nesto kako to da odradim?koliki je maximalan upload na ovaj nacin nesto sam zaboravio gdje sam citao o tome?
|
Maksimalna veličina uploada ti je 8 MB, bar koliko ja znam
Svirko |
...
Ne moze za sada vise od 8 mb,moci ce ali za sada ne!Jedini nacin ti je da odradis upload speedy share ili na rapid share ili neki slican sajt pa da u download centru ostavis link!
|
Ili da podelis fajl u delovima po 8mb.
|
ma ok hvala nije mi cilj da cepam set i podignem upload time sad sam se i ja sjetio da nemoze vise od 8 ajd probat cu kako marco rece mislim da je tako bolje ako ne onda cu ga na vise djelova staviti i gotovo, hvala na odgovorima...
|
Ma stavi na Rapidshare i to je to:)
|
Citat:
|
E,-u pravu si...
Meni takodje pise nesto tamo, -vezano za IP adresu... Po meni je speedy-share dobaR... A,i ti za zip,-nije lose da podeli jednostavno... -PozZz... |
iskomadat cemo set ljudi jer na speedy nemozete dici faj veci od 30 mb koliko sam sad vidio a set ima 43.3 mb a na rapid vidim kolege iz srbije imaju problema sa skidanjem pa je najbolje da ga isjecakam i stavim ovdje i to je to pa neka sastavlja svako sebi nema druge
|
hvala na uvidjavnosti, shta da radimo kad u srbiji josh imamo zastarele veze :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org