![]() |
Windows Live Messenger...
Cao svima...
Muci me nesto,-nisam ni ja bas nesto pun znanja oko programa.. -Uvek neke nove fore izlaze,-itd.. Zanima me: -Da li postoji neki dodatak,-program,ili slicno,-vezano za Messenger,-znaci, -kad se dopisujem sa jednom devojkom,-da mi stoji sa njom u razgovoru njena slika,-a kad se dopisujem sa drugom,-da stoji od te druge slika,ili slika koju stavim... -Znaci,-da postavljam za svaki prozor razlicitu sliku,-ili da imam da podesim hocu li kad stavim jednu sliku,-da ta slika bude na sve prozore, -ili samo na automatski namesten prozor MSN-a... Nadam se da me razumete... Jbg. imam ih toliko,-a tesko je svakoj paznju obratiti... A,-znate kako je sa zenama... B-) |
Pa pozovi ih ti sve u jedan razgovor,znači otovriš svoj msn i onda ih ubaciješ u razgovor,to kolega (tvoj imenjak) Milan(che) zna najbolje,pa ga probaj kontaktirat,pa nek napiše ovdje za sve....koji to budu trebali.
Pozdrav |
Ah,-ne..
-Nisi me razumeo... Brate... Slusaj... :D Imam ih 310 na MSN-u.. Od tih 310,-cujem se svaki dan sa njih 30ak... I neke sam stavio na 'block',-neki su mozda mene,itd... E,-sad.. Uvek ima neka nova riba,-itd... Dopisujem se ja sa vise njih u isto vreme,-i sad... Moram svakoj da kenjam nesto... :D I da joj pricam,-sta ti ja znam... Pa,-sam mislio recimo npr. da stavim njenu sliku na moj MSN,-ali da me druga s'kojom se dopisujem ne bi pitaa,-ko ti je ova sa MSN-a,-treba mi MSN,-koji mi omogucava da koristim za svaki prozor drugu sliku... Uz put,-pozdrav Vinglula brate... |
.....
Hahaha recimo da sam te razumeo i da dam odgovor ... Ne možeš da menjaš sliku na svakom prozoru, znači koju postaviš ta je i nema dalje....
Sorry ako sam te razočarao .... POZDRAV SVIMA !!! |
Bravo Milane sa 17 godina imas 310 pi.ke....WoW....svaka cast...
|
probaj da napravis dvije adrese i skini i instaliraj novi windows live msn tako mislim da mozes imati dvije razlicite slike na te dvije adrese ali nedajes svakoj istu adresu tako mozes istivremeno pisati dvijema trebama ako nemoze tako onda neznam zaista, probaj ipak poz...
|
Ali,-zasto ? :(
Ma,nisu svih 310 devojke...
Mada,-iskreno... Njih 300 jeste...=)) Salim sE... Pa,-6 meseci ima internet,i ono... Bio sam na raznim chatovima,-forumima... Ma,-znam da je to sto pitam nemoguce, al' mozda ima opet neki hack program,-a to za dve adrese,-nije izvodljivo,-jer.. Ne mozes biti 'online' npr. sa dve hotmail adrese... Ipak,-hvala vam drugari... Cekam jos neke... |
Moj MSN momentalno ima 469 ljudi, od njih samo 4 su devojke...ostale je sve
samo svirace, razne...hebote... |
.....
Nedime Ti Si Legenda .......
|
da Nedim jest legenda a i Milan je vec sa 17 godina samo na drugaciji nacin haha...pa dobro je i to samo kako ih sve odrzavati?Mnogo je to ipak velika cifra...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:56 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org