![]() |
Harmonija,-Korg Pa50...
Ljudi...:lol:
Zdravo svima...;) E,-znate sta mene zanima ? Kad kliknete na opciju,ili dugme: "Track select"... Odatle editujete ritam,-harmoniju,bubnjeve,bas,itd.. E,-sad... :cool: Da li moze za svaku varijaciju.tj. svaki za svaki element da bude razlicita boja..? Npr. Varijacija 2. mi je picked bas,a u varijaciji 3. da stavim slap bas... Znaci,-ne znam kako je kod vas,ali.. -Kod mene ako promenim bas u drugoj varijaciji,promeni se i u trecoj,tj. za sve varijacije ostaje isti bas,-ista boja... |
moze sefe, ides na record,pa na sistem elements, i tu sve radis... stisnes varijaciju na kojoj hoces da stavis odredjenu boju,kad to odradis stisnes drugu varijaciju,namestis boju i sve tako...kad sredis ritam skroz ides samo ono,znas,da ga sacuvas i to je to...nadam se da si me skapirao, i da, na sledecoj strani mozes i jacinu njihovu da regulises ako ti treba...pozzz;)
|
Bas tako i nikako drugacije
|
Za to sto zelis, a tako bi trebalo da bude, treba da zagrejes dupe!!
|
Jok brate ugrej stolicu...jer ako napalis dupe...oxoxooxo....:lol::lol::lol:
|
Citat:
pozdrav |
pa ja mislim da ne moze ritam da svira dok to radi jer cim stisne record i curent style, ritam ce prestati da svira...
|
svega nekoliko tema iznad nalazi se ZALEPLJENA tema sa detaljnim opisom editovanja ritmova na PA seriji........ opet iste teme ista pitanja i razglabanje o necemu sto je pisano sto puta i na kraju jos i zalepljeno da se ne bi pisalo ponovo
|
pa onda - lock?>:)
|
...
A lock prepustamo Mykeliju posto je to njegova specijalnost =))
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:07 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org