YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Set bubnjeva za pa1xpro (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4804)

Igorčina 02.06.2008 14:12

Set bubnjeva za pa1xpro

Koji je set bubnjeva sa pa1xpro extra dobar za narodnjake!!! Već danima ne mogu da definišem koji da postavim za rumbe,sa-sa,grčki,7/8... itd. Nikako da uskladim bass bubanj i doboš. Sve mi radi ko kanta. Mnogo sam se smorio. Uh!!! :(:mad:

skoricnik 02.06.2008 14:16

Jazz Kit RX2...Simply the best po meni. Samo stavis malo ostriju bas papucu i teraj!

Igorčina 02.06.2008 14:25

Joj brate, a koji doboš, sve radi bre ko kanta!?
Namučih se , moj drugar ima pa-800, ne da svoj set čuva ga ko zmija noge, dobio ga od nekoga iz Kragujevca, zvuči mu baš dobro, ali mislim da koristi semplovan drums, a koji bass koristiš!!!?

skoricnik 02.06.2008 17:46

Pa dobos koji je u Jazz Kit-u :) Mislim da je on najpriblizniji nasim bubnjevima npr. iz orkestra Branimira Djokica i Mise Mijatovica...Uglavnom...Potrazi me na MSN-u da ti posaljem neke semplove...Nadam se da ce ti koristiti!

Bas - Ranke Bass koji je ubedljivo najbolji! Tu se i prosvercuje Finger Bass 2 iz njegove fabricke banke, koji je straaasan za zabavnjake!

PoZz

Ustvari, okacicu na download pa skidaj!

Alix 02.06.2008 19:56

Doboš na Korg-u ili bilo kojem drugom sinthu je NAJVEĆI problem...Prije par sedmica je to neko na forumu izjavio i svaka mu čast...Inače kompletnog Drum Kitt-a da mu valja Bass,Snare,i činele a da su poredani ako treba NEMA,jedino se s tim bave Marco07,Nedim i Gago...mislim da se u njih može naći jako dobra kombinacija samo ipak to su momci štelali dugo vremena da zvuči kako treba...Ni ja nemam baš onaj RealDrum da valja kako treba,ali meni ni ne treba,najviše sviram JuVe stil...Bilo bi dobro kad bi se neko setio stavti dobar sređen RealDrum u standardnom rasporedu udaraljki...

vingula 02.06.2008 20:01

Brate uzmi sa downloada JV bubanj, i svaki ritam radi extra :D

GALA 02.06.2008 20:44

ja koristim semplovan bubanj s Ketrona SD1+ znaci snar,kick,fuz radi mi extra i koristim u svim ritmovima osim JV ..

skoricnik 02.06.2008 20:47

Evo uploadovao sam jedan set akusticnih bubnjeva, pa ko voli nek izvoli :)

BasariStudios 02.06.2008 20:55

Dacu ja vam bubnjeve samplovane opet uskoro, takodje i sa KETRONa koje mozda
i ne postoje na drugi aranzer a nit kod ROLANDa samo problem je bice to samo
samplovi i nece zvucati bas onako kao kod mene il na KETRON. Drugo je kad je
u DRUM KIT i sve mixirano kako treba. Ja cu imati samo u PA800 format koje nit
PA1X a nit PA80 ne cita a nit T2...da radim u sve te formate vala nemogu. Da sredim
jedan DRUM KIT treba mi vise od pola dana, najmanje 5-6 sata dobrog posla a za
nekoliko DRUM KITS a i FORMATA valjda trebam nedelju dana raditi to non stop.
Al to je samo sredjivanje, samplove da su vec gotove...a da to sampliram i editujem
pa posle praviti drum kit...uuuhhhhhh...
E sad ipak ja sam jedna od osobe koja ima vise masina i imam uslove da pravim te
drum kits a istovremeno da slusam kako zvuce na original masinu, na primer da
sampliram KETRON u PA800 ili MOTIF ES pa da onda to sredim u PA800 onako kako
jest...a onda bi rentirao PA1X i isto bi uradio za PA1X a takodje bi uzeo PA80 od
prijatelje i sredio bi i tamo...sad da to uradim samo onako nije fer, imace vise od
nedelju dana posao a da sve ostalo ostavim da to radim, i ja trebam da zivim.
Necu ja cenu na to staviti al ljudi kojima su potrebni ti samplovi moze se dogovoriti
za donaciju...nije to nikaki lopovluk bar mene znate ovde. I ja bi nesto zaradio,
i vi bi to imali a bilo bi i pomoc donekle sa moje strane. Jer iskreno da me neko
nazove i kaze mi hocu ovaj DRUM KIT samplovan (to sam vec radio mnogo puta)
da mi da njegove samplove da mu sredim DRUM KIT ne bi ispod 100$ a da mu ja
dam moje samplove mislim da mu sampliram ono sto zeli ne bi ispod 250$ za 1.

milan_lekic 02.06.2008 21:14

Citat:

Originalno postovano od vingula (Post 39476)
Brate uzmi sa downloada JV bubanj, i svaki ritam radi extra :D

ali nemozes koristiti JV drum za sve ritmove

Trenutno vrijeme na Forumu 21:56

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org