![]() |
Koju solo klavijaturu ?
Uzeo bi neku solo klavijaturu, da ima transpose na njoj. Da ne mora da se pretura po OPCIJAMA da bi izvrsio transpose.
Vec onako na njoj dva dugmeta. UNAPRED Hvala ! |
Mogao bi reci koliko para,pa da onda idemo dalje!!!
|
Do nekih 400 evrica
|
Ja mislim da za te pare mozes uzeti neki aranger, a solo klavijatura tesko to je moje misljenje, pozz.
|
Citat:
|
VANE...Za to imaš PM pa mu šalji linkove pobogu...Inače neko reče da NEMA solo klaviaturi za 400-500eur...momci moj kolega Sinan prodaje LE-ja za 550-600eura...Inače imate tu masu instrumenata...U rangu 200-350eur je DX-serija,V-50,SY-serija,T3,X5D,N364,O1/W,u rangu 400-500eur je tu Trinity,K2000,XP60, i još koja bi se našla...Treba biti uporan i tražiti i ispitivati,inače SVE se ima kad se hoće...
|
Mozes da kupis Roland XP30.Ta klavijatura je stvorena za zive svirke.Sve funkcije su su fenomenalno rasporedjene.
|
Najbolji izbor za te pare,kao sto kaze kolega XP-30
|
Ok Ivinjnavam Se Nisam Znao Da Smeem Da Saljem Linkove Ali Uopste Mislim Da Nisam Nesto Pogresio Samo Sam Stavio Link Od Oglase Ok Jos Jednom Izvinjavam Se Nece Se Povtoriti
|
Eto kolega Alix ti je naveo modele solo klavijatura koje mozes uzeti za te pare!
Naravno na tebi je da odlucis koji bi' od tih modela odgovarao tvojim potrebama;) Da sam na tvom mestu gledao bih da uzmem Korg Trinity ili Kurzweil K2000. Uglavnom svaka ce da odradi posao:) |
Trenutno vrijeme na Forumu 05:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org