![]() |
Moj paket Ritmova
Pozdrav svima!
Stavio sam evo vec na Download svojih oko 300 ritmova za G70/E80. Nadam se da ce vam posluziti, ima tu dosta stvari koje sam prepravljao i isto na ovaj nacin od kolega dobio, znaci gratis samo sto sam ja to po svom ukusu stvari promijenio a vi kako hocete. Volio bih cuti par komentara, zato sto sam dane i noci na kljavi provodio ovo radeci. Nebitno u kojem smislu jer i kritika dobro dodje. Poz. svim clanovima i ugodnu svirku zelim sa ritmovima. Kina |
Pa de sa ritmovite dai da teglim
|
Svaka cast kolega...Gdje si bio ranije;)Nasao sam dva ritma koja su mi bas trebala hitno.;)
|
Toni, nerazumijem te sta si napisao.
Kljucko druze, imao sam ja te ritmove i ranije, ali ne u ovom izdanju, znaci sve rastelovano bilo itd., tako da nisam htjeo svasta da ovde kacim. Pozdrav i puno svirke zelim. |
Ovo ce dobro doci svima koji imaju Roland G70,E80,60,50 uz malo korekcija,naravno!
Svaka cast,kina;) |
Prijatelju svaka čast,ne sviram roland al vjerujem da će mnogim "rolandovcima" dobro doći,lijepa gesta! Pozdrav
|
pozdrav ljudi evo da se javim malo e nema me jer imam puno posla i zauzet sam pa nemam puno vremena.
Kina dali tu ima novih stvari da neskidam djabe? ajde zivio Kljicko javi se na private koji ti jos ritmovi trebaju a dugo ih trazis mozda ti mogu pomoc |
Maricu pozdrav.
Ima tu vjerovatno dosta stvari koje nemas, starih kao i novijih. Skini pa pregledaj sta sve ima, nes se pokajat Poz. |
Trenutno vrijeme na Forumu 12:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org