![]() |
Neka Yamaha 1100...
Cao svima...
Sorry,-ako ovde nisam trebao temu da postavim... Ljudi,-izasao sam u petak,i neki decko je svirao neku yamahu,-sive boje,i pisalo je 1100 pozadi... Covece,-kako radi dobro klavijatura,-nisam verovao.. Da li neko zna koja je to yamaha,i da li uopste postoji,ili nisam dobro video brojeve sa klavijature... |
To je vjerovatno Yamaha PSR 1100,nekada sam davno imamo PSR1000 i PSR A1000 mogu ti reci da su mi ti sintovi ljepo radili, to je nesto poput te PSR1100 ako ne i isto male su razlike, nisam siguran bas sto posto jer nisam probao taj PSR1100 , al javit ce se vec neko ko ima vise iskustva vise s tim sintom... Pozdrav
|
OK brate,-bas cu da vidim dal' ce se neko javiti..
Zanima me i cena,-koliko kosta.. E,-znaci klavijatura me zadivila.. Uvek sam slusao ono... "Ma sta yamaha,-sranje ritmovi,-boje onako",i te ostale fazone... I nekako sam se stvarno utripovao da je tako,-medjutim,-bas sam prijatno iznenadjen bio te veceri... 'Ajde,brate,-pozdraV !!! |
Da, postoji PSR1100.
Mashina je iz vremena kada je izashla i PSR3000, ako se ne varam... Sasvim pristojna niskobudzetna mashina tog vremena... :) |
Vaxter,-reci mi samo koliko se krece,-od prilike..
Ako si upucen,-ako znas... Hvala ti brate,-u napreD... |
Polovna plafon 500 eura ,,neznam mozda grijesim,,al cini mi se da je neko sa sajta bio prodavao i da je tako otisla oko te cifre
|
Ne znam...
Stvarno... Slab sam sa ciframa... :) |
OK,ok...
-Hvala vam momci.. Ne treba vise nista... -Razmislicu o ovoj Yamahi..:confused: Svidja mi se,-moracu negde kod nekog da je cujem... 'Ajde pozdrav,-jos jednom hvala !!!;) Ziveli !!! :) |
Ja sam je ne davno prodao za 400 evra!
Da nije to mozda bas moja...bila je sredjena do jaja!:) Kupio je neki preprodavac! Da li je imala negde pored zvucnika gore nalepnicu "Rolling Stones",onaj jezik..hehe? |
Ne brate,-ti si to nesto pobrkao...
-Ja sam imao RolanD E-96,i sad sviram Pa50,-korg... Znaci,-nije skupa,a lepo zvuci... Hm... |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org