![]() |
Ucitavanje waw formata u pa80
pozdrav ljudi......imam harmoniku odlicnu semlovanu ali u waw formatu....pa kako to da sredim a da mi bude kao onaj kmp fajl.......
|
A prvo moras da sredis to u nekom programu kosto je awawe studio, i onda da spremis da bude u tom kmp formatu da bi sve bilo kako treba... ako hoces daj meni i napravit cu i okacim ovdje... pozdrav
|
druze znas sta je problem...nije to waw format...vec u mene kartica nece da primi kmp fajl.a ostale hoce...pa imali ikakav nacin da ucitam preko load semmple ali su fajlovi u ksc formatu,,,,,
|
Citat:
a nije mi jasno kako ti nece ucitati kmp?? znas kako to sve treba? |
Citat:
|
Aha, a ne znam, kod mene je od osam megabajta i radi normalno, da to mozda nije do operativnog sistema, mozda bi sa novijim sistemom normalno primalo i na karticu od 16...
a ako nije do sistema onda trebas ucitati svaki kfs iz foldera od te harmonike, i odaberes bubanj i u njemu mozes onda na svaku tipku odabrati zeljeni sempl, ima dosta posla dok sve sredis, al ako hoces okacim ti ja bubanj spreman za to, samo trebas odabrati na svakoj tipki broj sempla i ako neki treba transponujes ga za pola tona ili ton, ovisi kako je radjen sempl... |
Citat:
|
poslao sam ti pa javi jel ti stiglo, i jesil napravio. pozdrav
|
aaaa
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:09 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org