![]() |
|
Fenomenalno-cira???
Pozdrav svim kolegama na ovom sajtu,prvi put sam ovde i mogu videti {sto je retkost} da pomazete jedni drugima tako da se i ja obracam za pomoc a takodje pomagacu i ja sam koliko mogu.Potreban mi je ritam za pesmu "Fenomenalno" od Cire ako ga je neko radio.Ja inace imam krs ritmova koje sam na klavijaturi[Roland-em2000] "rucno" kuckao pa jednostavno ne mogu sve da postignem sto je inace prednost ovog yu-midi sajta da razmenimo svoje "proizvode" i ubrzamo nas rad.Unapred hvala i jos jednom veliki pozzzzzzz
|
:)Pa mogo bi za pocetak pesme da probas spori sa-sa, pa negde na kraju opalis dvojkicu..a sta mislis???
Preslusaj pesmu! |
...
Bar si za prvi post trebao da odes na stranicu novi clanovi predstavite se,sta se radi,ima li zena,posla,para???E onda otvoris drugi da trazis ovo sto ti treba ;) Aj sad pozdrav...
|
E imaš ovdje na downloadu u nekom setu ritam za onu pjesmu "kakvu ženu imam",pa taj ritam možeš jako dobro iskoristit za tu pjesmu.Pozdrav
|
i onda tempo lock i pustis posle dvojku da ne pravis ritam da ubacujes u varijaciju i tako te stvari posto ce proci ta pesma za odredjeni vremenski period
|
...
Sto se mene tice uopste nemam u planu da je skidam ;)
|
pa sta tu ima da se skida:lol: prehladis se i pevas sa prehladjenim grlom i skinuo si ciru u original
|
Ha..=))=))
Ja sam je skunuo al uposte mi se nekako ne dopada. |
E kad bi mogao i onaj spot da ugradim kako u Aranzer onda bi sigurno bila interesantna pjesma.
Hocu reci da je spot mnogo bolje od pjesme odradjen i sa tim je podigao tu pjesmu inace nista posebno kao i kod mnogih pjesma sastavljena od 10 rijeci i samo ponavljalj refren dok se ne zavrti u glavi. Osjecam se fenomenalno fenomenalno fenomenalno fenomenalno fenomenalno fenomenalno fenomenalno fenomenalno fenomenalno fenomenalno fenomenalno fenomenalno fenomenalno fenomenalno fenomenalno fenomenalno....... =)) |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:25 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org