![]() |
Način učitavanja ritmova i boja EXR-E2
Može li mi neko napisat ukratko način učitavanja ritmova i boja u EXR-E2....i ako može neko da mi pošalje hitno mi je neki stvari za ovu klavijaturu (još nije proradio DOWNLOAD centar)...hvala svima......
|
daj ljudi napišite par koraka za ubacivane ...ak može da mi neko pošalje na e-mail koji set.....:)
|
Ubacuje se preko usb kabla, povezes sa kompjuterom, stisnes usb dugme na klavijaturi i komp ga vidi kao prenosni disk.
Imas u download sekciji moj set, a ako ti treba hitnije, ostavi svoj mail pa da ti posaljem. |
Citat:
********@************* |
...
Ovaj put nema opomene ali svaki sledeci put nema prastanja!Dogovoreno je da mail adrese i adrese raznih sajtova osim you tube i linkova sa nase stranice idu na privatne poruke!!!!To je po pravilniku!!!!!
|
Citat:
|
...
Eko nema burazere pisanja licnih adresa to smo se dogovorili osim u oglasima!Prelistaj lepo postove pa ces da vidis koliko je email adresa obrisano iz prethodnih postova!A to sto se ti "pojedini" moderatori reklamiraju onda su verovatno prijatelji sajta i ako imas primedbu n to otvori lepo novu temu i neko ce se naci da to to lepo obrazlozi zasto je tako!Nema ljutnje ali pravila postoje kako za tebe tko i za sve nas!!!
|
Citat:
|
Poslao sam ti set ritmova
|
@MR EKO
Prekršio si pravilo br 16. - dobro ga pročitaj. |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org