![]() |
konvertovanje
jel moze neko da mi konvertuje onaj ritam od korga, tifa kise jesenje u rolandov format G-1000,kod mene nece, pa nece,hvala unaprjed.....
|
gdje je ritam?
|
Pa jesi li ga konvertovao pa nece da radi ili nemozes u Style worksu da ga konvertujes?
Ako je konvertovan pa nece da radi,to i nije nesto neobicno.Roland nekad vrlo tesko prima konvertovane ritmove.Kazu da je Yamaha u tome najbolja-ona sve svari..... Valjda ces to rijesiti druze.A pjesma je inace dobra.Neznam kako je uradjen taj ritam ali.... Pozdrav |
kon
Ma nece sw uopste da ga ucita stalno neki Pa_codec exe,nece pa nece.prije sam imao ovu istu verziju (1.99) radila ko sat,a ova nova nista nece da konvertuje da izludis....
A evo ritam aj bas probajta da vidim hoce li moci kod vas.Hvalaaa http://www.yu-midi.com/forum/downloa...do=file&id=981 |
Ej Vozdra Stari ja sam sad konvertovao od pa 80 u g1000 to sam negdje iskopo ako ti odgovara od tife kise jesenje a onaj tvoj stajl od pa1x je pokvaren tj nije dopunjen
samo neznam kako da ga stavim na upload ali ipak pousacu |
ritmmm
ok super,hvala stari puno,ma okaci ga gdje bilo pa posalji link,jer u Download centru moras da sacekas da adminstrator odobri to je sutra,hvala jos jednom.pozzz
|
kise jesenje
Poslao sam ti PM
|
kon
Dobar je.Hvalaaaaa
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org