![]() |
Logo na tkaninama?
Da li neko zna ko radi logoe i ostale zajebancije na majicama i raznim tkaninama...???
|
Kako mislis ko radi, trebas pitati tamo gde zivis, evo ja radim to al u USA sam.
|
Ma Nedime,ima i ovde kod mene par njih ali se ubijaju u ceni...a i verujem da bi to neko sa strane bolje uradio..
Mislim da je Jager nesto u tom fazonu,pa evo ovom prilikom ga zovem ovako glasno da se javi..EEEEEEEEEJJJJJJJJJ, aj javi se!!! |
Bice ti jeftinijie dole, radim i ja to al ne mozes ti uporediti cenu dole i u USA.
Za obicnu majicu cena ti je 7/8 dolara vamo. Tamo mora bit jeftinijie, zar je dole vise od 5 EU? |
Da si blize mogli bi ti to zavrsiti, kolega koji pjeva sa mnom u ekipi ima firmu koja se izmedju ostalog bavi i stampanjem na tkanini...
|
A kad ces ti burazeru Burli da se zaletis do Nisa, ako se dobro secam do neke tvoje rodbine(svastike,snaje...)...ako se i ti secas?
Pa mi lepo to doneses:)...salim se,nego kolka je cena tog npr.jednog (sad se bas ne razumem) logoa,kolko sam negde vido,on se nanosi(lepi) peglom na tkaninu...!? Ja bih uzeo vise kom..mozda 30tak... |
....
idi u bosnu u fis...naprave ti i tenk...
ja sebi nastampovo i majice i carape i tangice...ma sve 20komada ja mislim da je 120 maraka |
A kolko naplacaju za Tange?...dal mere svakakih Tanga?
|
Citat:
Jbga brate novi zivot-nove obaveze, nemam rodbine "u Nis" vec drugara koji od tamo ozenjen, ali i on nesto slabo odlazi da posjeti "familiju", a ako mi se ukaze prilika dolazim i zovem te... Za cijene ti ne znam nista napamet reci, ako hoces nazovi na +38765527536 trazi Danka i on ce ti sve objasniti, a sorry zbog nejavljanja na "mesingeru", ostane mi komp ukljucen a ja odlutam... |
...
hahaha basari!!!!
zavisi!!!koji ti je format guze??? oces li neon-slova ili cirilica,latinica...sve svoju cjenu ima... |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:15 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org