![]() |
KORG PA500 Prvi Sudar!
Ovaj ce topic biti samo Informativan Zakljucan Topic, o tome moze da se diskutuje ovde:
http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=3407 Precicu direktno na detalje bez da motam okolo, pricacu samo o PA500 sta sam video, osetio i cuo a i nema puno toga tu sta da se prica, neke male razlike i to je to. Juce od 3 posle podne pa do jedno 6 imao sam ispred sebe: Odozgo PA50, ispod PA500 a ispod njega PA800, u prodavnicu, svi zvucnici iskljuceni a ukljuceno na ozvucenje, zvucnici lazu kad je glas u pitanju. Koristio sam sva 3 sinta. Fakti: PA500 Dirke: Mnogo bolje nego na PA50, slicne ili iste kao PA80. PA500 Struktura: Mnogo bolja od PA50, radjena u fazonu na PA80, vrlo blizo al ne bolja. PA500 Dugmici: Mnogo bolji od PA50, isti ili slicni na PA80, mislim jacina, izdrzljivost. PA500 BOJE: Skroz iste, 101% kao na PA800, isti EDS MOTOR, mnogo bolji od PA80 i PA50, BUBNJEVI su vekovi ispred PA80, takodje BASS i ostale boje. PA500 Izlazi: Su jaci od PA50, slicno na PA80. PA500 Zvucnici: Su u fazonu PA80 i ne svidjaju mi se uopste, glas na pojacalo izlazi isto ko PA800 a kad slusas preko zvucnika isto ko da su 2 razlicne masine. PA500 USER: Ima samo 2 USER STYLE BANKE po 4 stranica, sto znaci 64 USER stilova moze u njemu. Boje USER area je isto ko i na PA50, 128. Fabricnih stilova ima manje od PA800 i ima samo 2 WORLD. Ass Slider ima samo 1, takodje i switches, nema Vocal Harmonizer i ne moze MP3 player. Ne svidja mi se to sto mu je polifonija samo 80 a svidja mi se sto je mnogo laksi od PA800 i sto ima one rupe na obe strane da se moze lakse nositi. Sintisajzer izgleda mnogo lepse od PA80 i 50. Ne boja nego sami izgled. Moje misljenje: Cena mu je 1499$, posto planiram da uzimam AUDYA planiram isto uzeti i PA500 da budem bar malo u toku sa KORGovcima, svoje pare opravdava, mogu ga uzeti do 1300$, danas se prodaje PA80 za vise od toga koji nije bolji od PA500, u nekim stvarima ni blizo. Za te pare svakome ga preporucujem posebno onima koji planiraju uzimati PA80, pogresicete, jedino ako je vama stalo do samo taj JV Bass i Bubanj. Jer drugog razloga i ne vidim, ima on sve, i zurne i arabeske i harmonike (mnogo bolje i od samplovane sto setaju) ima i svasta...sint za one pare je stvarno vredan a zadnji zakljucak je: Sint je MNOGO bolji od PA50 i BOLJI od PA80, a BLIZO je PA800, ja bi ga ipak stavio gore u kategoriji EDS masina, PA800/2X. |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:43 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org