![]() |
volumen pedala
nasao sam volumen pedalu za 25 eur.......pa me interesuje kako da namjestim na korga pa80....znaci da sluzi za desnu stranu....
|
Buraz razdvoji ljevu desnu stranu..Tj. da ti solo ide samo na jedan kanal to uradi na Panorami... Barem je to tako na vecini sintova... I desnu stranu vuci na Volumen pedalu..
Pozdrav |
Citat:
|
Jel hoces mozda da je koristis kao EXPRESSION pedalu?
|
Citat:
|
Ako hoces Volume pedalu da koristis kao Expression onda ces morati da je prepravljas.
Ako ces kao Volume pedalu da je koristis onda delis klavijaturu na L i R.Na L stavis ARANZER a na R solo. Iz L izlaza ide diraktno u miksetu. Iz R izlaza ide u Volume pedalu,pa iz nje ide u miksetu. A ako zelis kao EXPRESSION pedalu da je koristis onda treba prepravka da se uradi na samoj pedali. Zbog toga sam te pitao kako zelis da je koristis. |
Citat:
|
Postoje 2 vrste pedala za jacinu zvuka.
1---VOLUME pedala 2---EXPRESSION Volume pedala se koristi ovako : klavijatura ( OUT) >>kabl>> (IN)volume pedala (OUT) >>kabl>>mikseta EXPRESSION pedala koristi se : PEDALA >>kabl>>(assign)klavijatura (OUT) >>kabl>> mikseta Kod volume pedale, jacina na klavijaturi ostaje ista,a ti njom smanjujes signal koji kolazi do miksete. Kod EXPRESSION pedale ti direktno smanjujes jacinu (volume) u samoj klavijaturi. Ja sam mislio da si kupio VOLUME pedalu pa si zeleo da je koristis kao EXPRESSION! Onda bi ti pomogo oko prepravke u EXPRESSION pedalu.Tada bi mogao da je koristis kao VOLUME a i kao EXPRESSION. |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:09 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org