![]() |
Brma
--------------------------------------------------------------------------------
Cao Brmo,lepo sto si postavio tvoje snimke i pokazao tvoje gitare,trube,harmonike itd... A jel si misleo ti to da podelis sa nas kao sto su ostali ovde podelili svoje semplove ili si hteo samo da pokazes sta imas??? Bez uvrede... kabi.... -------------------------------------------------------------------------------- Promijenjeno od kabi (Danas u 12:21 sati). |
Kabi, da je htjeo covjek bi vec postavio to ali nece jer su to njegovi semplovi koje je on semplovo i koje prodaje, od kojih zivi... Ova stranica nije za reklamiranje pa vjerovatno zato nije mogo napisat prodajem semplove nego je napiso ko hoce da mjenja.. i ostavio svoj msn...
|
Pa dobro, ali nebih se BRMA osiramasio ako postavi tu jednu gitaricu valjda....
|
Tema treba u BOJE I SEMPLOVI.
|
Ja sam je vec jednom pomakao, kad evo nje opet u korg...
Josh jedna opomena, kabi... |
Izgleda da brma se plasi nesto da postavi,a drugo skino sa m tu solo gitau inace mi lici ta solo gitara iz nekog xp klavijature ako se nevaram.
|
[QUOTE=dream600;31494]Izgleda da brma se plasi nesto da postavi,a drugo skino sa m tu
Pa ajde postavi je ako je imas,pozz kabi....
|
Pa sto ste zapnuli toliko sa tom gitarom, ako hoce da je postavi cHojk ok
ako nece ne mora ko ga hebe. Napisacemo sada 100 topica o tome? |
Ja nisam nista mislio lose,znaci njegove dobre volje...
|
To je ljudi njegovo licno pravo da li hoce da da ili nece.
Decko hoce da se menja sa Fantom X6 semplovima i to je OK. Bitno je da ne pokusava da prodaje svoje semplove jer bi time krsio pravilnik. |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:32 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org