![]() |
Roland EA7 novi OS 2.02
Izasao je novi o.s. za Roland EA7.Nista spektakularno,nesto u vezi auto off funkcije.
Dodato: Vazno je sto se update dogodio posle toliko vremena.Mozda ipak ima nade za neke ozbiljnije korekcije. |
Citat:
|
Evo mene,beste zene(kamto mene)! :)
Ja se iskreno nadam da ce Roland nesto uraditi jer EA7 ima potencijala a ima i sta da se ispravlja u sistemu. |
Citat:
|
Ma da,jedino je vazna volja i zelja da se nesto uradi po tim pitanjima.
|
Pozdrav svima, posebno Rolandasima.
OS 2.02 je u Global dodao funkciju Resetting the Style Part Level/ “Rst Style Vol.” on/off. Koja bi bila konkretna primjena reseta style partova na 100? Hvala! |
Ta funkcija sluzi da pri promeni ritma resetuje style mixer. Ako na predhodnom ritmu nesto menjate u volume odnosu, taj odnos ce ostati pri promeni ritma. Sa aktiviranom ovom opcijom, mikser ce biti resetovan. Ovo ne vazi ako user program menja i ritam, vec samo ako je LOCK aktiviran da ritam bude zakljucan, pri promeni user programa.
|
Hvala ti na odgovoru,
Isprobao sam kombinacije, ovako sam razumio. Ako u style mikseru nešto pomaknem: - pri ručnom odabiru sljedećeg ritma (preko lijevog ekrana) - reset "on" resetira mixer na 100, reset "off" zadržava prethodni mikser. - kod odabira sljedećeg ritma preko UPG, reset style "on" i "off" nemaju efekta. Da bi se zadržao prethodni mikser, treba biti uključen LOCK style. Je li mudro prije svakog uređivanja ritma u Makeup tools, vratiti mikser u neutralni položaj (sve na 100)? |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org