![]() |
Roland g800
Zdravo postovane kolege imam jedno pitanje konkretno za download sekciju nemogu da spustim nijedan set pitao bi zasto ja razumem i ok je za novije sajzere ali za roland g800 iz 92 godine zasto tolike privilegije. Sviram samo za moju dusu materijala za g800 nema nikud pogotovo u makedoniji, i sretan ja nasao konacno nesto kad ono nisi priviligiran. Zamolio bi bilo koga od kolege ako je zelan da mi isprati neki set jer stvarno nemam nista.
|
pa ja ču ti pomoči imam isto G 800 i imam puno materiala, ali sačekaj koji dan na nađem vreme.
|
roland G800
pozdrav
mozes mi poslati svoj mail u inbox |
Megane i zagorec hvala vam dobri ljudi hvala od srca veliki pozdrav
|
nemoj zahvaljivati zato smo tu da si pomognemo narocito mi koji sviramo za svoju dusu.
lp |
Pozdrav Bubo da li mozes i meni poslati neke setove za roland g 600
|
G1000, 800, 600
Kome treba materijal za seriju G, posaljite mejl. Koristim G 1000 20 godina valjda ce se naci nesto sto Vam treba :)
|
Dobro vece svima,
Konacno imam prostora kuci da nabavim klavijature da malo sviram kad svi zaspu da ih ne budim harmonikom, i ja sav sretan danas donio kuci roland g800. Medjutim, nemam nikakvih ritmova za nasu muziku. Moze li mi neko pomoci? Kako mogu to 'ubacit'. Ide disketa u njega ali nemam ni jedan racunar koji jos prima diskete. Ako bi mi iko mogao pomoci bio bih jako zahvalan. |
Citat:
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:09 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org