![]() |
Umro Veljko Marinković - Vex - član našega foruma
Evo javilo mi je par kolega, a vidio sam i na fejsu, da je od posljedica COVID-19 umro naš dugogodišnji član Veljko Marinković - Vex. U ovom momentu, suvišno je išta drugo izjavit osim najiskrenije sućuti njegovoj supruzi, djeci i familiji. Veljko je ostavio iza sebe suprugu Anu i kćerkicu Lolu. Dobro bi bilo da ko može, uplati neki novčani iznos za njegovu suprugu i kćerkicu. Na fejsu se pojavio Paypal račun na koji se može uplatiti. Neću da postavljam ja link, nek postavi neko ko je siguran u identitet osobe koja stoji iza tog računa, da imamo sigurnu potvrdu.
|
Strašno.
Neka mu je laka zemlja. |
Vidjeh i ja to danas na fejsu i moram priznati da sam se doslovno sje*ao kad sam procitao, koja tuga majko moja mila :(
Neka mu je laka zemlja i pocivao u miru! Sent from my iPhone using Tapatalk |
Moje iskreno saučešće porodici. Počivao u miru Božjem.
|
Takođe najiskrenije saučešće porodici, počivaj u miru kolega.
Послато са Redmi Note 8 Pro уз помоћ Тапатока |
Moje iskreno saucesce iako ne poznajem kolegu.
Danas mi rece koleginica da je kod nas u Beogradu od posledica virusa preminulo troje kolega. Dvojicu ne poznajem licno a treci je nas dugogodisnji kolega pevac i harmonikas Ivan Pavkovic > https://www.facebook.com/ivan.pavkovic.313 Jedan od retko dobrih i korektnih kolega, uvek nasmejan i pozitivan..... |
Moje iskreno saucešće. Ljudi postavite broj ziro racuna da se pomogne porodici.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk |
Moja iskrena sućut. Strasno je to.
Imam osjecaj kao da neko nekad malo pusti iz epruvete tog smrada gdje mu se ćefne. |
Iskreno saucesce obitelji.
Počivao u miru prijatelju. Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk |
Moje iskreno saučešće.Laka im zemlja,počivali u miru.
Poslano sa mog Mi A2 Lite koristeći Tapatalk |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org